Craiggg353535
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar hayırlı geceler internet saat başı 4-5 kere az süreli kopmalar yaşıyor. Örnek verecek olursam 10-15 dakikada sürekli 3-4 dakika süren kopmalar yaşıyorum. Bu içerideki Tivibu, telefon kullananları da etkiliyor. Türk Telekom firması ile görüştüm son 10 günde 5 kere aradım arıza kaydı oluşturuyorlar ekip de gelmiyor yardımcı olan yok eve elektrikçi çağıracağım açık bir yer bulamıyorum tek çarem buraya yazmaktı bilmiyorum hat değerim ve internet hızımı buraya atacağım konuya yardımcı olur umuduyla. Onun dışında internet hızım da çok yavaş 16Mbps olan paketten aldık maksimum 5 - 7 civarında seyrediyor. Onun dışında bu arıza 1 yıldır devam ediyor ben öğrenci olduğum için evden gitmiştim eve 3-4 ay sonra geldiğimde internet sürekli kopuyordu yarı tatilde müşteri hizmetini aradık arıza kaydı oluşturuldu. Ekip geldi yandaki inşaattan kablo koptuğunu onu onardıklarını sorunun çözüldüğünü söylediler tekrar devam etti şu an arıyorum arıza kaydı oluşturup sorununuz çözüldü diye mesaj atıyorlar o kadar bunu yazarken bile internet koptu o derece can sıkıyor. Sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilecek biri varsa ulaşabilir mi lütfen teşekkürler.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: