King Of Legends
Decapat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Beyler merhaba ilk olarak okuduğunuz için teşekkürler. Dün televizyon internet e girmiyordu bende modemden ötürüdür dedim ve benim odamda duran modemi salon da ki (ana modem) ile değiştirdim. Bundan sonra başladı olaylar ilk olarak yeni taktığım modem otomatik kurulum yapmadı Türk Telekom'u aradım onlar oradan haletti bende bir daha televizyondan internet e bağlanmaya çalıştım sonra o modemi de görmedi. Neyse dedim modemleri eski haline getireyim ancak şöyle bir durum oldu ben modemi ilk çıkarttığım andan itibaren yeniden takınca sürekli kopma oldu bende kablolar hatalıdır diye gece gece kalkıp mal gibi kabloları değiştirdim. Bir de bu yetmezmiş gibi hepsini teker teker kontrol de ettim nedense indirme hızım 15 MB iken bir anda 150 MB oldu ama burada da bir sıkıntı çıktı internet sürekli kopuyor hız testi yaptırmıyor, ben dosya indirmeye başlıyorum dosya ilk 3 saniye 150 MB / Sn. yazıyor sonra bağlantı koptu diyor ve bu sürekli bir şekilde devam ediyor ve ardı arkası kesilmiyor. Bu konu hakkında bilgili arkadaşlar var mı modemlerin markası sırasıyla
diğeri ise
olarak yazıyor ama bunların modem veya kablo ile ilgili olmadığından emin oldum çünkü 5 dk öncesine kadar çalışan kablolar hata verdi onu da geçtim sıfır kablo da taktım kabloları yanlış takmışımdır diye internet ile kontrol ettim üstüne de modem arayüzleri içerisinde ayrıntılı olarak 32 dk. Geçirdim bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
TTNET (ZyXEL HG1)
Türk Telekom (Huawei s)