Merhaba, oyun ici surekli kayit alan bir uygulama var mi? Mesela her 20 dakikada bir kaydı silsin tekrar acsin ben de istediğim zaman son 30 saniyeyi kaydedebileyim mesela. Ekran kartim NVIDIA. Varsa boyle bir kayit programi cok iyi olur.
Medal NVIDIA uygulamasindan daha mantikli cunku kayit esnasinda istedigin yere atadigin tusa basip bookmark koyabiliyorsun. Bu sayede video kaydi sonrasi medal uygulamasindan hem edit yapabiliyorsun hem de kayit alabiliyorsun. Ben yillardir severek kullanıyorum.
NVIDIA üzerinden de değiştirebilirsin kısayolu.
Evet, NVIDIA App veya uygulamasında anında yeniden oynat bunu kullanmanızı sağlar Max. 20 dakika olur yer paylaşımı açık ise alt+Z basın orada anında yeniden Oynatma'yı aktif hale getirin alt+Shift+F10 kısayoludur.
NVIDIA kullanayım o zaman nereden degısebnılırım kısayolu?
Tamamdır aksam bakıp denicem. Bu arada o kaydın baslamasi icin kisayoluna basmam gerekli mi illa. Birde kayıtlar hangi klasöre gidiyorAlt+Z açılan pencere sola gelir. Açılan panelin sağ üstünde ayarlar ikonuna basıp kısayollar sekmesine geçip ayarlayabilirsiniz.
Evet kısayola basmak gerek ama ayarlayın derim ben. Kayıtlar klasörünü bilmiyorum genellikle C\Users\Kullanıcı adı\Videos/Videolar klasörüne gelir. Not geçeyim altta bir ikon çıkar onuda "Yok" diyerek kapatabilirsiniz. C klasörü dediğime bakmayın Dosya gezgininde solda "Videolar" yazar oraya bakabilirsiniz kayıtları, almadan öncede Alt+Z ile "Anında yeniden oynatma" basıp açık hale getirin.Tamamdır aksam bakıp denicem. Bu arada o kaydın baslamasi icin kisayoluna basmam gerekli mi illa. Birde kayıtlar hangi klasöre gidiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.