Sürekli kayit alan bir uygulama var mi?

• Konuyu başlatan Squu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 107

Squu

Hectopat
Merhaba, oyun ici surekli kayit alan bir uygulama var mi? Mesela her 20 dakikada bir kaydı silsin tekrar acsin ben de istediğim zaman son 30 saniyeyi kaydedebileyim mesela. Ekran kartim NVIDIA. Varsa boyle bir kayit programi cok iyi olur.

Medal var, ister son 5 dakika ister 20 dk süresini ayarlayabiliyorsunuz. Sürekli kayıt almıyor, sadece siz bir tuşa tıkladığınızda son 5 dakikada olanları kaydediyor. Sadece o tuşa tıkladığında kaydı kaydediyor ve FPS'e çok etki etmiyor.

Nvidia'nın kendi uygulaması mevcut. Eski adıyla Geforce Experience, yeni adıyla Nvidia App kullanıyorsanız, oyun içi arayüzünden Anında Yeniden Oynatma fonksiyonunu aktif hale getirir ve ayar kısmından da gerekli ayarlamaları yaparsanız tam olarak isteğiniz yerine gelir.

Merhaba, oyun ici surekli kayit alan bir uygulama var mi? Mesela her 20 dakikada bir kaydı silsin tekrar acsin ben de istediğim zaman son 30 saniyeyi kaydedebileyim mesela. Ekran kartim NVIDIA. Varsa boyle bir kayit programi cok iyi olur.

Evet, NVIDIA App veya uygulamasında anında yeniden oynat bunu kullanmanızı sağlar Max. 20 dakika olur yer paylaşımı açık ise alt+Z basın orada anında yeniden Oynatma'yı aktif hale getirin alt+Shift+F10 kısayoludur.

Medal NVIDIA uygulamasindan daha mantikli cunku kayit esnasinda istedigin yere atadigin tusa basip bookmark koyabiliyorsun. Bu sayede video kaydi sonrasi medal uygulamasindan hem edit yapabiliyorsun hem de kayit alabiliyorsun. Ben yillardir severek kullaniyorum.

Medal NVIDIA uygulamasindan daha mantikli cunku kayit esnasinda istedigin yere atadigin tusa basip bookmark koyabiliyorsun. Bu sayede video kaydi sonrasi medal uygulamasindan hem edit yapabiliyorsun hem de kayit alabiliyorsun. Ben yillardir severek kullanıyorum.

NVIDIA üzerinden de değiştirebilirsin kısayolu.

Tamamdır aksam bakıp denicem. Bu arada o kaydın baslamasi icin kisayoluna basmam gerekli mi illa. Birde kayıtlar hangi klasöre gidiyor
Evet kısayola basmak gerek ama ayarlayın derim ben. Kayıtlar klasörünü bilmiyorum genellikle C\Users\Kullanıcı adı\Videos/Videolar klasörüne gelir. Not geçeyim altta bir ikon çıkar onuda "Yok" diyerek kapatabilirsiniz. C klasörü dediğime bakmayın Dosya gezgininde solda "Videolar" yazar oraya bakabilirsiniz kayıtları, almadan öncede Alt+Z ile "Anında yeniden oynatma" basıp açık hale getirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı