Sürekli kız bana bakıyor, ne yapmalıyım?

@zerotohero açılmayacaksan o zaman kızla başka ne yapabilirsin ki? Senin anlamadığın nokta şu: Bir kere red yersin, başka bir kızla bu sefer red yersin. Yine başka bir kız kabul eder. Ki bizim yaşımız da daha çok küçük. Kızlar da hiç olgun değil bu yaş skalasında. İlişkiler de kısa sürer zaten.

Sana şunu söyleyeyim: Üniversitede asıl ilişkiler oluyor. Zira o zamanlar, hem erkek hem de kız tarafı hazır oluyor bir ilişkiye. Cidden adına ilişki diyebileceğin zaman da gelecektir elbet.

Son düzenleme:
Hocam ne olursa olsun açılırsan direkt ret yersin bu kadar basit. Hem kendin diyorsun ilişkiler kısa sürüyor diye kısa sürüyorsa ne gerek var açılmaya takıl işte sadece benim yapacağım durum da bu olacak fakat kızda bi ilgi var mı merak ettigim durum bu.

@zerotohero kardeşim kız iyilik perisi gibi herkese iyi davranıyor gibime geliyor. Bence bu kızdan olmaz adım atmadığı sürece sen de bir adım atma.
Hocam bu dedigim erkek mevzusu daha bugun oldu ilk defa cikti onla disari onda da bakkala gittiler yani, ama bence de öyle ilgisi olabilir ama o devam ettiresiye kadar ben uzatmam risk almaya değmez. Bi de hocam ben cok kızlarla iç içeyim orda o erkeklerle degildi beni görüyordu bakıyordu hep acaba ondan dolayı mı yapıyor nispet yapmaya mi calisiyor orayi da anlamadim.

Farklı kızlarla diyorum hocam. Aynı kız için soylemiyorum ki
Onu ne kadar tahmin etmeye çalışsan da boş zira kişinin içini bilemezsin.

Niye red yiyecen ki her zaman kızlar full asex falan mi ya da eş cinsel emin ol hoşlanan çıkar senden.

Niye red yiyecen ki her zaman kızlar Full asex falan mi ya da eş cinsel emin ol hoşlanan çıkar senden.
Kızın açılmasını falan da bekleme o reddetmesinden düşük ihtimal.

Farklı kızlarla diyorum hocam. Aynı kız için soylemiyorum ki

Onu ne kadar tahmin etmeye çalışsan da boş zira kişinin içini bilemezsin.

Kaç saattir bunu anlatmaya çalışıyom.

Hayatta 1 kez geliyorsun dostum ona göre ne yapacaksan yap.

Bugün oldu da sonra ben pesini biraktim hocam saf gibi. Nedense kız da beni bekliyormus gibiydi ya da tesadüfen karsilastik cunku hep takildigi kisiler disardaydi icerde beklemesine gerek bir şey yoktu.

Hocam kızlar genelde tabiri caiz ise sürü halindeler. Yanlarında erkek yoksa git konuş korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…