Sürekli kız bana bakıyor, ne yapmalıyım?

Niye

Niye hocam naptım ki. 😃
Kızın sana değil senin kıza daha fazla ilgilendiğin apacık ortada işler terse döndü yani. Hem kızın ne amaçladığı da belli değil herkese iyi niyetli prenses gibi gözükmeye çalışıyor da olabilir sonra arkadaşlarının yanına gidip dedikodu yapıyor olabilir yani dikkatli olmak gerek. Böyle düşünceğine kızı bırakmak en iyisi.

Kızın sana değil senin kıza daha fazla ilgilendiğin apacık ortada işler terse döndü yani. Hem kızın ne amaçladığı da belli değil herkese iyi niyetli prenses gibi gözükmeye çalışıyor da olabilir sonra arkadaşlarının yanına gidip dedikodu yapıyor olabilir yani dikkatli olmak gerek. Böyle düşünceğine kızı bırakmak en iyisi.
Hocam arkadasi dedigim akrabasi 1.dereceden. Bu dedigim 3.kişi yeni oldu onlarla. Bence de bırakacam artık kendisi adım atarsa yanaşırım daha.

Ben de başlarda senin gibiydim tam olarak. İlgisini hep olcmeye calıstım. Sonra dedim ki "Boşver Salih, açıl gitsin." Hatta konum da şu:Kıza açıldım ve reddedildim
Sana da tavsiyem açıl gitsin biraz sanaldan konuştuktan sonra.
Hocam hiçbir zaman kıza açılmam ben cünkü ne olursa olsun sonuc ret hele en başlarda o iş imkansiz. Seninki de büyük hata benim sordugum soru şu kızın bana karşı ilgisi var mı acaba varsa yazılacam ilgisi yoksa nextlerim sen ne diyorsun sence ilgisi var gibi mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı