Sürekli mavi ekran hataları

• Konuyu başlatan Skyrx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 76
  • Görüntüleme 4.559

Skyrx

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayarda sürekli mavi ekran hatası yiyorum. Temiz format attım ama genede aynı yardımcı olabilecek var mı?

Mallesef cözulmedi aynı gene 0'dan Windows 10 attim driverleri yerli yerinden indirdim
Anakart sitesinden lan ve ses
NVIDIA'dan 1660S driveri BIOS en son surumde zaten geldiginde sizin dediginizi yapamadim cunku PC resetlenio o ara ilk maddede digerlerini denedim hep

• Ilk olarak OCCT üzerinden işlemci ve ekran kartı sıcaklığına göz atın bu iki aygıtı stres testinte sokup sıcaklık değerlerini paylaşın bizlerle.
  • Memtest86 ile RAM testi yapıp sonuçlaır paylaşın.
  • Buradan ses sürücüsünü indirin.

• Çipset güncellemesi yapın buradan.

Son olarak uygulayıp sonuçları paylaşın

1 islemci stres testi 5 dk 79 derece maksimum
2 ekran kartı denerken mavi ekran verdi tekrar testi actım 68 derece maksimum
Ramtest bilgisayar onceki geldiginde yaptim temiz cıkmıstı ses kartını kurdum chipset indiriyorum
Mesela attıgınız driveri indirmeye calisiyorum 3 kere denedim hep mavi ekran telden indiriyorum Chrome'da geziniyorum bos bos mavi ekran yemiyorum bir islem yaparken kesin yiyorum ama genellikle indirme yaparken ve SSD'yi kullanirken.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı