Sürekli mavi ekran hatası alıyorum

TheEray

Hectopat
Daha fazla  
Geçen günlerde 2016'dan beri kullanmadığım bilgisayarımı açtım. En son hatırladığım kadarıyla düzgün bir şekilde çalışıyordu kardeşim bir çeşit fidye virüsü yüklediğinden beri kullanmamıştım. Şu an ise bilgisayarı 15 20 dk kullandıktan sonra UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION ve SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatası alıp duruyorum.
PC yeniden başlatılırken American Megatrends ekranından hemen sonra BIOS açılıyor ve boot ayarlarında herhangi bir sürücünün olmadığı gözüküyor. PC'nin gücünü kestikten sonra yeniden başlatıyorum ve sorunsuz 30-50sn içerisinde açılıyor video izlerken PC boşta dururken bile oluyor. En kötü bari Terraria oynayayım dedim onda da 10 dk sonra aynı hatayı alıyorum. Diskin %100'ünü kullanıyor bazen %15-%20'lere düştüğü oluyor babam bilgisayardan biraz anlıyor ve RAM'in anakartımla uyumsuz olduğunu söyledi. Varsa bildiğiniz alternatif bir çözüm şimdiden teşekkür ederim.
Sistem özellikleri.
  • Anakart: MSI H61M-P31
  • İşlemci: Intel Pentium g645.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT730 2 GB.
  • RAM: 4 GB DDR3 1333MHz.
  • HDD: Western Digital 500GB WD5000AUdx.
  • PSU: Hadron HD411 400W.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu arada, CrystalDisk Info ile işletim sisteminin kurulu olduğu diskin S.M.A.R.T verileri bölümünü paylaşabilir misiniz?

Uygulamaya çok hakim değilim ne yapacağımı bilemedim bu ekran yeterli mi?

Dosya Ekleri

• 1662038684325.png
    1662038684325.png
    282,5 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Geri
Yukarı