Çözüldü Sürekli mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Peacevolution

Kilopat
Daha fazla  
Şu ana kadar sayısız mavi ekran hatası aldım ve gına geldi. Minidump
Harddisk HDDtune ile test edildi sorun yok. RAM'ler Memtest86 ile test edildi sorun yok. Birden çok win10 sürümü denendi 1607'den tut 1803'e (17134.1). Güvenli modda bile mavi ekran verdi. Araç /scannow, Chkdsk gibi komutlarla testler yapıldı sorun bulunamadı. Ben artık anakarttan şüpheleniyorum. Sizce sorun nerede olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
TPlink cihazınızı yeni aldıysanız firmware güncellemesini kontrol ettikten sonra düzelmez ise sürücünüzü kontrol edin onda da düzelmez ise farklı alıcıyla veya alıcısız bağlanıp kullanmayı deneyin.
RS2 kullanıyorsunuz RS3 kurun. Ne kurduklarınız değil hangi sistemde olduğunuz önemli bizim için.
Ekran kartıyla da sıkıntınız bulunuyor, stres testine sokup deneyin. PSU yeterli değilse yükseltin veya ekran kartını farklı sistemde test edebilirsiniz.

TPlink cihazınızı yeni aldıysanız firmware güncellemesini kontrol ettikten sonra düzelmez ise sürücünüzü kontrol edin onda da düzelmez ise farklı alıcıyla veya alıcısız bağlanıp kullanmayı deneyin.
RS2 kullanıyorsunuz RS3 kurun. Ne kurduklarınız değil hangi sistemde olduğunuz önemli bizim için.
Ekran kartıyla da sıkıntınız bulunuyor, stres testine sokup deneyin. PSU yeterli değilse yükseltin veya ekran kartını farklı sistemde test edebilirsiniz.
Pekala deneyeceğim. Peki ne sorunu var ekran kartının?
5 gün sonra gelen,
Yeni Minidump dosyaları:
Minidumpgüncel
Test sonucu;
test.PNG

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun vardı defalarca format attım ve yeni bir HDD aldım. Yeni HDD'de vermeye devam etti ve sorunumu "sfc /scannow" ile çözmüş bulunmaktayım.
Bir sorun bulmuyor maalesef.
FPS değerleri düşük gözüküyor. Aida64 ile de test edin. Ek olarak imzamdan Aida64 soncunu paylaşın. Dumpları şuan inceleyemiyorum gece olduğundan.
Pekâlâ bekliyoruz.

Bendede sürekli mavi ekran hatası oluyordu. Windows güncellemesi geldi yaklaşık 1 ay önce. Bu güncelleme ile düzelmişti benim hatalarım. Şu anda hiç hata almıyorum. Sizinde Windows sürümünüz güncel değilse güncelleyip denemenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı