Sürekli Uykulu Olmak

vanGogh

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar! Bugünlerde sürekli uykum var. Saat kaçta uyuduğum fark etmeden. Her gün saat 23.00'da yatıyorum, 7.30-8.00 arası kalkıyorum ama uykusuzluktan ölecek derecedeyim. Şu anda bile uykum var ): . Yok mudur bunun bir çözümü?

Yattığın yatak, kullandığın yastık ve uyuduğun yerin havası bu konuda önemlidir. Mevsim geçişi de bu süreci etkiler. Sağlıklı beslenmeme gibi durumlar da söz konusu olabilir. Acil önlem olarak sabahları bir fincan filtre kahve ile kendine gelmeyi deneyebilirsin. İkincil olarak da ilk cümlede yazdıklarımla ilgili bir şeyler yapmayı deneyebilirsin. Sonraki adım ise bir doktora danışmak olabilir.

En mantıklısı hocam sanırım gece hiç uyanmıyorum ama sabah uyandığımda ter içinde kalkıyorum. Sabah kalkıp yürüyüşe çıkayım belki iyi gelir dedim yine uykum vardı.
Aşırı su içme, idrara çıkma gibi şeyler de var mı ?

Eve kapanılan dönemlerde uyuşukluğa alışıldığı için normal gibi daha uykulu hissetmen. İçin rahat değilse bir doktora görünebilirsin.

Hocam mevsimsel olabilir çünkü bahardan yaza geçerken hep alerjim oluyor.
Aşırı su içme, idrara çıkma gibi şeyler de var mı ?
Yok hocam gece hiç uyanmıyorum. Ama bugünlerde fazla kilolardan kurtulmak için biraz fazla su içiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…