Sürekli "Windows'u etkinleştir" yazısı geliyor ve gitmiyor

Yusuf Duran

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB CL16
SSD veya HDD modeli
M.2 SSD
Ekran kartı
GTX 1660
Anakart
MSI A520M-A Pro
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Merhaba, dün bilgisayarımda bir anda Windows'u etkinleştir yazısı çıktı, ayarlara gittiğimde ise aşağıya koyduğum fotoğraftaki hata vardı. Birçok yöntem denedim ama yazı 2-3 saat sonra yeniden geliyor, bunun bir çözümü var mı?

Desktop Screenshot 2024.01.22 - 14.51.46.98.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, dün bilgisayarımda bir anda Windows'u etkinleştir yazısı çıktı, ayarlara gittiğimde ise aşağıya koyduğum fotoğraftaki hata vardı. Birçok yöntem denedim ama yazı 2-3 saat sonra yeniden geliyor, bunun bir çözümü var mı?

Eki Görüntüle 2092856

Windows'u önceden etkinleştirmiş miydiniz?

Bu yazı orjinal windows key satın alıp etkinleştirmediğiniz takdirde sürekli çıkacaktır ve zamanla bazı şeyleri kısıtlayacaktır orjinal windows key yerine bunların sahte keyleri satılıyor 80-90 tl civarında onlarda işini görür ben yıllardır sahte windows key kullanıyorum herhangi bir sorun problem yaşamadım tercih senin

Bu yazı orjinal windows key satın alıp etkinleştirmediğiniz takdirde sürekli çıkacaktır ve zamanla bazı şeyleri kısıtlayacaktır orjinal windows key yerine bunların sahte keyleri satılıyor 80-90 tl civarında onlarda işini görür ben yıllardır sahte windows key kullanıyorum herhangi bir sorun problem yaşamadım tercih senin
O anahtarlar sahte değil, eski Windows sürümlerinden dönüştürülmüş anahtarlar. Bu yüzden güvenliler. Sağlam lisanstan alınması önerimdir.

O anahtarlar sahte değil, eski Windows sürümlerinden dönüştürülmüş anahtarlar. Bu yüzden güvenliler. Sağlam lisanstan alınması önerimdir.
Sağlam lisans güvenilir doğrudur çok bir bilgim yok sadece sahte crackli orjinal olmadığını çok kez duydum.

Windows'u önceden etkinleştirmiş miydiniz?

Evet uzun süredir kullanıyorum dün akşam biyanda oldu

Bu yazı orijinal Windows key satın alıp etkinleştirmediğiniz takdirde sürekli çıkacaktır ve zamanla bazı şeyleri kısıtlayacaktır orijinal Windows key yerine bunların sahte keyleri satılıyor 80-90 TL civarında onlarda işini görür ben yıllardır sahte Windows key kullanıyorum herhangi bir sorun problem yaşamadım tercih senin

Zaten key alacağım ama alana kadar en azından yazıyı kaldırabiliyor muyum?

Evet uzun süredir kullanıyorum dün akşam biyanda oldu

Zaten key alacağım ama alana kadar en azından yazıyı kaldırabiliyor muyum?
Kaldırmanın yolu kayıt defterinde bazı dizinleri değiştirmek. Önermiyorum. Gidin bir anahtar alarak sorunu çözün. Sistemi bozma riskine değmez.

Toolskit ile düzeleceğini düşünüyorum.
3.parti programlar ile Windows'u kurcalatmayı önermeyin. İnsanlara yararlı olmuyorsunuz.

Eki Görüntüle 2092856

PttAVM veya sağlamlisans da ucuz oem keyler var. Bu siteler güvenilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı