Sürekli yutkunma hissim var

Dostum önerin için çok teşekkür ederim. Daha az dikkatimi veriyorum artık yutkunmaya çok sağ ol.

Selam sizin bir konunuzu görmüştüm hastalık sonrası kulak çınlamanız olduğunu söylemişsiniz acaba geçti mi cevap verirseniz çok sevinirim.

Geçen yıl yaşamıştım tik hâline gelmişti hatta kendiliğinden geçiyor ama odaklanacak birşey bulmalısınız en kötüsü de bellirli bir yerden sonra yutkunamamak

Evet dostum 1-2 hafta içinde geçti.

Tamamdır teşekkürler umarım sürekli yutkunma hissi sorununuz devam ediyorsa umarım o da en içten dileklerimle en kısa sürede geçer iyi günler dilerim cevap verdiğiniz için tekrardan teşekkür ederim.

Tamamdır teşekkürler umarım sürekli yutkunma hissi sorununuz devam ediyorsa umarım o da en içten dileklerimle en kısa sürede geçer iyi günler dilerim cevap verdiğiniz için tekrardan teşekkür ederim.

Sağ olasın dostum. Geçmişti yine başladı umarım tekrardan geçer.

Geçen yıl yaşamıştım tik hâline gelmişti hatta kendiliğinden geçiyor ama odaklanacak birşey bulmalısınız en kötüsü de bellirli bir yerden sonra yutkunamamak
Yine başladı dostum

Bende de var ve geçmiyor kafayı yemek üzereyim var mi bir tavsiyen? Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…