Şimdi YouTube üzerinden baktığım kadarıyla Mat 9 sorunun cevabını doğru yapmışım. Süre sorunu yaşamayacağım için yarın AYT de ortalama 25 Mat Net çıkarsam bir ümit olur mu ?
Bir şey soracağım ben TYT'de 70 civarı net bekliyorum, AYT'de de yarın 60 civarı bir şey yapsam eşit ağırlıkta iyi bir sıralama yapabilir miyim? (okul birinciliği ve 97 OBP var) Konunun içinde soru sordum da kusura bakma, çok aklıma takıldı bu konu.
Şimdi YouTube üzerinden baktığım kadarıyla Mat 9 sorunun cevabını doğru yapmışım. Süre sorunu yaşamayacağım için yarın AYT de ortalama 25 Mat Net çıkarsam bir ümit olur mu ?
Bir şey soracağım ben TYT'de 70 civarı net bekliyorum, AYT'de de yarın 60 civarı bir şey yapsam eşit ağırlıkta iyi bir sıralama yapabilir miyim? (okul birinciliği ve 97 OBP var) Konu içinde soru sordum da kusura bakma, çok aklıma takıldı bu konu.
İki yıl mezuna kaldım mezuna kalmayı önermiyorum hele yazılım-PC müh. İstiyorsan hiç kalma. Yazılımda bölümden bağımsız kendini geliştirmen çok daha kolay. Bu sınavdan kurtulun yıllarınızı heba etmeyin.
Adınıza üzüldüm Sağlık olsun. Mezuna kalmanızı tavsiye ederim. Sebebi de mühendislik tutturamayan herkes iki senelikten DGS denediğinden dolayı bir tık DGS sınavı zor ve hatta bana göre DGS ile dört seneliğe tamamlamak, üniversite kazanmaktan daha zor. Psikolojik olarak belki zor olacaktır ama mezuna kalıp yatmadan çalışırsan da mezuna kaldığına değecektir.
@Rsmefaw sınav soruları henüz yayınlanmadığından dolayı sorulara bakamıyorum da umarım sınav zor olmuştur. Kolay sınavdan her zaman korkmalısınız. Sınav zor olmalı ki çalışanla çalışmayan ayırt edilebilmeli. Kolay olunca pek bir anlamı kalmıyor.