[Sürprizbozan] The Last of Us Part II Hikaye İncelemesi

Evet söylediklerine kesinlikle katılıyorum oyunu linçleyenlerede söyledim hikaye ne olursa olsun duyguları hiçbir oyunda olmadığı kadar güçlü hissettiriyor fakat 7 yıl boyunca biz joelin oyunun ilk saatinde vahşice katledilmesini görmek için beklemedik bir baba kızın macerasını veya kaybolup birbirlerini büyük bir tutkuyla aramalarını vs. Gibi bir sürü teorik senaryolar bekledik fakat oyun tam tersini verdi bunu joel üzerinden yapmak elbette ki çok mantıklı ve duygunun en iyi şekilde verilebileceği şekildi fakat joelsiz olması ve abbyi ellie kadar çok oynatmak bana gerçekten bazı yerlerde benim beklediğim oyun kesinlikle bu değildi dedirtti çıktığı ilk gün alıp bitirmiştim gerçekten hayal kırıklığına uğradım hikaye muazzam duygular harika işlenmiş fakat beklenen istenilen bu değildi oynanış ve grafiklere diyecek hiçbir şeyim yok

Hocam okurken içim ürperiyor üzüntüden . Çok ilginç bir oyun gerçekten bir sürü bu evrene sahip oyun gördük ama güzel deyip geçtik bu oyun ise bir şaheser idi ilk oyundaki çıtayı arşa çıkarmışlar . Gerçekten mükemmel bir oyundu . Herkesin ellerine sağlık.
Hikaye gerçekten mükemmel bir şekilde işlenmiş ama bizim beklediğimiz Last of Us bu değildi.
Bizim beklediğimiz Last of Us Abby'i paramparça etme Last of Us'ydı.

TLOU 1 oynuyorum şu anda. Bir bakayım dedim ikinci bölüme atık TLOU 1 bile oynayamıyorum. Joel'in ölümü yıktı beni Artık Joel'i görünce ağlıyorum.
Keşke bakmasaydınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şurada ağlaması hepimizi mahvetti zaten.

Şöyle olasım geldi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ama asla yapmam.

Son da öldürseydi iyi olurdu ama oyun cidden harika inceleme de harika olmuş elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…