[Sürprizbozan] The Last of Us Part II Hikaye İncelemesi

Bunlar overrage tepki verenler, oyunu anlamayanlar.

Oyunları, yapımcıların böyle yapmasını istediği için değil de karakterlerin verdiği kararlar sonucunda böyle olduğunu düşünerek, yani karakterler ve yaşananlar gerçekmiş gibi oynarsanız; hem oyunu anlamanız çok daha kolay olur, hem de hikaye size çok daha mantıklı ve anlamlı gelir. Her oyun için söylüyorum bunu.

1 hafta boyunca rüyamda görmüştüm bu sahneyi.

5 dk. ağladım Joel'in ölümüne.

Ben fazla kinciyim yoksa düşününce çok iyi bir final oldu.
Ben de öyleyim, ölmesini "ben" isterdim ama asıl olay şu: Biz kendi hikayemizi yaratmıyoruz, Ellie'nin hikayesini oynuyoruz veya izliyoruz. Oyunun sonunu beğenmeyenlerin genelde beğenmeme sebebi bu zaten.
Yanlış anlamayın size anlamadınız vb. bir şey demiyorum, sadece eklemek istedim.

Gerçekten oyunu anlayamamış düz insanlar oyuna laf atıyor, hikayesine çöp diyor. Bilmiyorlar ki bu oyun çok derin bir hikayeye sahip. Anlatmak istedikleri çok farklı. Yapımcılarda biliyordu oyunu Full düz bir şekilde ilerletip oyunun sonunda Abby'i öldürtmeyi. Böyle olsa herkes tatmin olurdu lakin oyunun anlatmak istediğinden çok uzak olurdu. Ben oyunun böyle gitmesinden çok memnun oldum, sadece bir oyun olarak kalmamış aynı zamanda insana gerçekten kendi hayatından da bir şeyler düşündürtebilen nadir şaheserlerden birisi olmuş.

Oyun derinden etkileyen bir hikayeye sahip. Şimdi 1. oyunu oynayamam ben.

- Joel reis öldü.
- Biliyorum.
- O zaman gidip Metacritic'ten bir puan verelim.
- Tamam ama neden?
- Şşş, öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…