[Sürprizbozan] Witcher 3 ilk edit tecrübem

Serdar ak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar geçenlerde Witcher 3 oynuyordum bitince çok hoşuma gitti hemen bırak miyim dedim, YouTube'da editlere bakmak istedim ve çok hoş şeyler vardı. Dedim ben neden denemeyeyim? Camtasia ile 1-2 hafta cebelleştim anca bitti, sizden istediğim bu benim ilk projem olduğu için video güzel olmayabilir. Beni biraz eleştirirseniz çok mutlu olurum, kendimi geliştirme açısından. Bu arada Witcher 3'ü bitirmeyenler izlemese daha iyi çok fazla spoiler var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar geçenlerde Witcher 3 oynuyordum bitince çok hoşuma gitti hemen bırak miyim dedim, YouTube'da editlere bakmak istedim ve çok hoş şeyler vardı. Dedim ben neden denemeyeyim? Camtasia ile 1-2 hafta cebelleştim anca bitti, sizden istediğim bu benim ilk projem olduğu için video güzel olmayabilir. Beni biraz eleştirirseniz çok mutlu olurum, kendimi geliştirme açısından. Bu arada Witcher 3'ü bitirmeyenler izlemese daha iyi çok fazla spoiler var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben izleyemedim.

Tek sıkıntı görüntü kalitesi onun dışında müzikler falan efsane. He birde ben zırhı hiç sevemedim.
Cidden video benim değil başka video bulmaya çalıştım da adam tüm oyunu yüklemiş başka bulamadım, o eldiven nedir öyle.
Witcher adı geçen her şeyi beğenirim.

Bu arada baya güzel olmuş, özellikle sahneden sahneye geçiş ve kullandığın sahneler muazzam olmuş. Kalitesi de biraz daha iyi olsa güzel izlenir!
Şimdi ilk editim olduğu için youtube'dan indirdiğim videoları kullandım, biraz daha geliştirirsem kendi çekimlerimi kullanacağım, çok daha kaliteli olacak.

Edit güzel olmuş birsürü efekt kullanıp karmakarışık etmektense sade bir edit yapmışsın tek sıkıntı bitrate fazla düşük video kalitesini etkiliyor bilinçli yaptıysan internet hızın düşüktür yapabileceğin bir şey yok :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı