Sürtme kaynaklı ne kadar masraf çıkabilir?

Efe KIPKINER

Decapat
Hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geldi, hayatımda sanayiye hiç gitmedim. Araç sahibini bekledim gelmedi, not bıraktım arayın diye. Ne kadarlık masraf çıkar acaba?

Dosya Ekleri

• 20250530_140627.jpg
    20250530_140627.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 91
Boya ve ufak kaporta işlemi var gibi duruyor ama değişim vesaire yok içerisinde çok absürt fiyatlar çıkmaz karşıdaki insanın da insiyatifine bağlı ister sigortanız zaten öder karşıya sizde poliçenizi yüksek tutardan ödemeye devam edersiniz.

Adam aradı, teşekkür etti not bıraktığım için, iyi birisine benziyor. Bakalım yaptırsın ne kadar tutacak, tanıdıklara arabadan anlayanlara sordum en fazla 5 bin falan dediler ama bilemiyorum göreceğiz.

10-15 diyen arkadaşlar dalga falan geçiyor herhalde. 30 bine komple temizlik boyası yapıyorlar. Kafayı falan mı yediniz arkadaşlar? 7 bin Max. Tutarı buranın.

Göreceğiz bakalım 7 liraya işciliği zor yaparlar.

10-15 diyen arkadaşlar dalga falan geçiyor herhalde. 30 bine komple temizlik boyası yapıyorlar. Kafayı falan mı yediniz arkadaşlar? 7 bin Max. Tutarı buranın.

30 bine anca Tofaş'ın temizliği yapılır 3 ay önce C Max arabanın arka tamponuyla ön tamponu bagaj kapağı köşesi bir de ön tampon temizliğe 31.500 verdik.

Göreceğiz bakalım 7 liraya işciliği zor yaparlar.

30 bine anca Tofaş'ın temizliği yapılır 3 ay önce C Max arabanın arka tamponuyla ön tamponu bagaj kapağı köşesi bir de ön tampon temizliğe 31.500 verdik.

Dostum sizde akıl tutulması varsa ne yapabiliriz bu konuda? 31.500 verdikleri boyaya bak. Usta bayram etmiştir herhalde. 30 bine anca Tofaş'ın temizliği yapılırmış :D Dünyadan haberi olmadığı buradan belli. 130 binlik Tofaş'la benim cam tavanlı otomatik i20 800 bin ₺'lik aracımın boyası birebir aynı. İkisini de adamın kapısına götürdüğünde ikisine de aynı fiyatı veriyor :D

5 ay önce arabayı çivi ile çizmişlerdi 10 cm var yok usta 6 bin lira fiyat çekmişti yerden yere değişiyor genel konuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı