Sürücü belgesi nasıl çıkartılır?

Muhammed021

Decapat
Daha fazla  
Ben direksiyon sınavını geçtim. Şimdi harçları yatırıp nüfus müdürlüğünden başvuru yapmam gerekiyormuş. Sorum şu ben 3950TL'yi yatırdım ama bunun yanında vakıf payı falan da varmış. Randevu almadan önce bunları da ödemem gerekiyor mu? Ve bir de nüfus müdürlüğüne randevusuz gidemiyor muyuz sıra alarak falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Randevusuz işlem yapmazlar internet üzerinden randevu alın.

Ben direksiyon sınavını geçtim. Şimdi harçları yatırıp nüfus müdürlüğünden başvuru yapmam gerekiyormuş. Sorum şu ben 3950TL'yi yatırdım ama bunun yanında vakıf payı falan da varmış. Randevu almadan önce bunları da ödemem gerekiyor mu? Ve bir de nüfus müdürlüğüne randevusuz gidemiyor muyuz sıra alarak falan?

Tüm ödemeleri yapman lazım toplam 5200 civari bir şey olacak.

Nüfus müdürlüğü sakin olursa rica ederseniz arada işleminizi yapabilirler fakat riske gerek yok randevu alın aşırı uzun bir zamana vermiyor, aynı güne bile bulabilirsiniz.

Arkadaşalr bende direksiyonu geçtim. Benim sürücü kursum Ziraat Bankası'ndan 5.189 TL gibi bir rakamdı galiba Ziraat Bankası'ndan yatıyor vergi dedi bunu yatırırsan başka yere yatırmana gerek yok dedi bunu yatır nüfusa git kimlik ve fotoğraf ile dedi. Başka ödeme yapılmıyor değil mi? Sadece ziraattan ödeme yapmamız kafi.

Arkadaşalr bende direksiyonu geçtim. Benim sürücü kursum Ziraat Bankası'ndan 5.189 TL gibi bir rakamdı galiba Ziraat Bankası'ndan yatıyor vergi dedi bunu yatırırsan başka yere yatırmana gerek yok dedi bunu yatır nüfusa git kimlik ve fotoğraf ile dedi. Başka ödeme yapılmıyor değil mi? Sadece ziraattan ödeme yapmamız kafi.
Yapılmıyor bende aynısını yaptım.

Değerli kağıt bedeli, harç ve vakıf bedelini randevuya gitmeden önce yatırman gerekiyor. Randevusuz gidersen muhtemelen sıra bulamazsın.
bugün gerekli harçları yatırdım fakat vakıf bedelini atm den yatırdıktan sonra dijital vergi dairesi sitesinde yatırdığım gözükmüyor bir sorun olur mu? fişi atm den aldım ama

Technopat Haberler

Geri
Yukarı