JETTİN ULTİSİ
Hectopat
Selamlar PC'nin sitesinde sürücüler var ama eski. Ben kurulmamış sürücüleri oradan mı kurmalıyım yoksa donanım kimliği ile mi kurmalıyım?
Hocam sisteminizi yazın bulalım. Parçaların adı gözükmüyorsa donanım kimliğini paylaşabilirsiniz.
PC'nizin modelini/parçalarını söyler misiniz?
Parçaları donanım kimliği ile bulabiliyorum. Benim merak ettiğim Microsoft Update üzerinden mi güncelleme yapmalıyım? Yoksa siteden mi?
Monster Abra A5 v12.
Doğrudur.Performans için yeni sürücüleri yüklemeniz lazım. Windows Update eski sürücüleri kurabiliyor. Laptop bu mu? V12 bulamadım.
![]()
Abra A5 V12.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Monster Abra A5 V12.1 Gaming Laptop i5-7300HQ işlemci, 240GB SSD desteği ve avantajlı fiyatı ile oyun tutkunlarına aradıkları fiyat/performansı sunuyor.www.monsternotebook.com.tr
Bazılarını Monster'ın sitesinden bazılarını üretici sitelerinden.Parçaları donanım kimliği ile bulabiliyorum. Benim merak ettiğim Microsoft Update üzerinden mi güncelleme yapmalıyım? Yoksa siteden mi?
Monster Abra A5 v12.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.