Sürücü Güncellemek Program Önerisi

şimsek12

Hectopat
Sürücü güncellemek için program önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Murat bey benimde güncelleme ile ilgili bir sıkıntım var bana da yardımcı olabilir misiniz ?

Murat bey benimde güncelleme ile ilgili bir sıkıntım var bana da yardımcı olabilir misiniz ?
Tabi kendi konunuzu açıp sürücü güncellemesi istiyorsaniz imzamdan Aida64 soncunu paylaşırsanız inceleyip güncel varsa veririz. İstediğiniz sürücüleri belirtirseniz.

O tür programlar sitelerdeki en son çıkan sürücüyü indirdiği için çoğu zaman uyumsuz sürücüyü indiriyor. Elinizle yapın.

Desteklemiyor bulmuyor aygıt yöneticisinden sürücülere gelince bulunamadı hatası alıyorum o yuzden saglam driver programi lazim

Murat bey konuyu açtım ve linki de paylaştım.

Desteklemiyor bulmuyor aygıt yöneticisinden sürücülere gelince bulunamadı hatası alıyorum o yuzden saglam driver programi lazim
Anakartın MSI ise LiveUpdate 6 adlı programı önerebilirim. Sürücü programları önermiyoruz. Onun yerine temiz ve sağlam bir Windows 10 yükleyebilirsin. Bunları yapmak istemiyorsan önce sistemi tara ( virüs için ) sonra tekrar dene bazen bende oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…