Sürücü güncellerken ekran gitmesi normal mi?

umut mesut

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
ASUS H110M-K anakart Intel Pentium G4400 işlemci 250W PSU 8 GB RAM ekran kartıda AMD Radeon R7 240 serisi 200 modeli bu şekilde çalışıyor PC.

Turbox GT 1030 ekran kartı aldım ilk başta açılıyordu. PC sürücü güncellemesi gerekti. Ekran kartına sürücüyü yükledim fakat sürücü kurulum aşamasında görüntü gidiyor ekran kapanıyor sürücü güncellenmiyor sebebi ne olabilir? Ve artık görüntü hiç gelmiyor.

Normal. Ancak önce DDU veya AMD'nin Cleanup Utility programıyla kalıntı bırakmadan eski sürücüleri silmek iyidir. Çakışmaları önlemek adına bu programlarla sildikten sonra yeni ekran kartını kullanmak için sürücü kurulumu yapın.

ASUS H110M-K anakart Intel Pentium G4400 işlemci 250W PSU 8 GB RAM ekran kartıda AMD Radeon R7 240 serisi 200 modeli bu şekilde çalışıyor PC.

Turbox GT 1030 ekran kartı aldım ilk başta açılıyordu. PC sürücü güncellemesi gerekti. Ekran kartına sürücüyü yükledim fakat sürücü kurulum aşamasında görüntü gidiyor ekran kapanıyor sürücü güncellenmiyor sebebi ne olabilir? Ve artık görüntü hiç gelmiyor.

Güncelleme sırasında ekran birkaç saniyeliğine gidip gelmesi normaldir. Ancak sizdeki durum farklı olmuş. Yanlış sürücü veya hatalı bir sürücü yüklenmiş olabilir. Windows'u onarım hatasına alıp sürücü güncelleştirmesini geri alırsanız sorun ortadan kalkacaktır. Turbox ekran kartı olması aslında başlıca sebepleri de diyebiliriz. Hem kalitesiz hem de bir o kadar verimsiz bir markadır. Eğer işlemci de dahili ekran kartı var ise harici ekran kartını silip bu işlemi yapabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı