Sürücü kursu değiştirilebilir mi?

Recep34

Picopat
Daha fazla  
18 yaşındayım şu an ehliyet alma sürecindeyim geçen eylül ayında sürücü kursuna başladım. Yazılı sınavdan 2 kez kaldım direksiyon sınavında da 2 kez kaldım ehliyet alamadım sürücü kursunu beğenmedim. Direksiyon hocaları ders anlatmıyor sadece arabayı çalıştır gidelim diyor gerisine karışmıyor. Taktik ya da bilgi vs de vermiyorlar bu gittiğim sürücü kursunun sahibi babamın arkadaşı ve babamla hemşehri oluyor. Bu yüzden oradan çıkmaya da utanıyorum ayıp olur diye sürücü kursunun bütün taksitlerini de ödedim. Sürücü kursunun sahibi eski aile dostu bu yüzden arada kaldım 1 ay sonra 3.kez direksiyon sınavına gireceğim. Babama sürücü kursunu beğenmediğimi söyleyemedim çünkü babam çok sinirli biri söylemeye korkuyorum babam bilmiyor. Gittiğim sürücü kursunu beğenmedim, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
18 yaşındayım şu an ehliyet alma sürecindeyim geçen eylül ayında sürücü kursuna başladım. Yazılı sınavdan 2 kez kaldım direksiyon sınavında da 2 kez kaldım ehliyet alamadım sürücü kursunu beğenmedim. Direksiyon hocaları ders anlatmıyor sadece arabayı çalıştır gidelim diyor gerisine karışmıyor. Taktik ya da bilgi vs de vermiyorlar bu gittiğim sürücü kursunun sahibi babamın arkadaşı ve babamla hemşehri oluyor. Bu yüzden oradan çıkmaya da utanıyorum ayıp olur diye sürücü kursunun bütün taksitlerini de ödedim. Sürücü kursunun sahibi eski aile dostu bu yüzden arada kaldım 1 ay sonra 3.kez direksiyon sınavına gireceğim. Babama sürücü kursunu beğenmediğimi söyleyemedim çünkü babam çok sinirli biri söylemeye korkuyorum babam bilmiyor. Gittiğim sürücü kursunu beğenmedim, ne yapmalıyım?
Hocam boş bölgelerde pratik yapın arabanız varsa.

Başka bir kurstan saatlik özel ders almanı öneririm tabi ailen buna izin vermez. Lakin ailene de hak vermek lazım hiçbir şart altında 2 kez yazılı 2 kez uygulama sınavından kalmanın açıklaması olabileceğini düşünmüyorum. Benim kursum da o kadar iyi değildi her araç dersime farklı eğitmen geliyordu(birisi imam olmak üzere 3 eğitmen geldi derslerime) ve farklı araçlar kullandım buna rağmen gereken şeyleri söylüyorlardı. Araç kullanmanın taktiği falan yok sol debriyaj orta fren sağ gaz, kalan her şey pratik.

Hocam boş bölgelerde pratik yapın arabanız varsa.

Başka bir kurstan saatlik özel ders almanı öneririm tabii ailen buna izin vermez. Lakin ailene de hak vermek lazım hiçbir şart altında 2 kez yazılı 2 kez uygulama sınavından kalmanın açıklaması olabileceğini düşünmüyorum. Benim kursum da o kadar iyi değildi her araç dersime farklı eğitmen geliyordu(birisi imam olmak üzere 3 eğitmen geldi derslerime) ve farklı araçlar kullandım buna rağmen gereken şeyleri söylüyorlardı. Araç kullanmanın taktiği falan yok sol debriyaj orta fren sağ gaz, kalan her şey pratik.

Arabamız yok bu yüzden pratik yapamıyorum daha önce hiç araba kullanmadım ilk kez sürücü kursunda öğrenmeye çalışıyorum.

Arabamız yok bu yüzden pratik yapamıyorum daha önce hiç araba kullanmadım ilk kez sürücü kursunda öğrenmeye çalışıyorum.
Evet bende aynı şekilde öğrendim, aracımızda yoktu hocam tekrar söylüyorum bahane değil. Özellikle parklar konusunda youtube ve tiktok üzerinden pratik ve örnek videoları izleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı