Sürücü kursu tarih erteleme sorunu

ufyu.0

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bilen birileri varsa ve cevaplarsa çok güzel olur.
Mayıs başında ehliyete yazıldım. Dersler bitti. Dün aradılar, "1 Haziran'a yazacaktık ama telefonu açmadınız, sistem kapandı," dediler. Tamam dedim…
Burada biraz ısrar ettim ama "Yapamam," dedi. Kurban Bayramı’ndan dolayı sarkma oluyormuş. Beni 28 Haziran’a koymayı teklif ettiler.
Ben de dedim ki: "1 Haziran ve 28 Haziran’da sınava girecek kişiler direksiyon derslerine aynı anda başlayacaksa kabul ederim."
"Evet," dediler. Bunu 2-3 kez teyit ettirdim, yine "Evet," dediler.

Şimdi düşünüyorum da yalan mı söylüyorlar, yoksa bayramdan dolayı herkesi Temmuz’da mı başlatacaklar direksiyon derslerine?
Normalde 1 Haziran’da sınava giren biri neden Temmuz’u beklesin ki?
Bana "Aynı anda başlayacak, merak etme," dedi.
Kursa ilk gittiğimizde zaten "Haziran başlarında beni sınava alın," demiştik.

Umarım sorunum anlaşılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradık açmadınız sistem kapandı kısmında bahane uydurmuşlar gibi geldi bana. Teorik sınavdan 1 veya 2 hafta sonra direksiyon derslerine başlatıyorlar genelde. Ay başı sınava giren kişilerin dersini araya bayram girecekte olsa ay sonu girenlerle aynı anda başlatacaklarını zannetmiyorum bayağı zaman var o aralıkta çünkü. Avutmak için yalan söylediklerini düşünüyorum.

Bende sizin gibi düşünüyorum düşünceniz icin teşekkürler.

Bu işle ilgilenen varsa. Kurslarınızda böyle mi ilerliyor bu ay özelinde

Konumu inceleyebilirsiniz aynı sorundan muzdaripiz.
Sizinkini inceledim sizin tarihlerde arada bir bayram falanda yok ona rağmen uzatmışlar o da ilginç kolay gelsin uğraşan bizler oluyoz böyle olunca işleri çok zayıf kalıyor.

Benim konuyla ilgili gerekli mercilere şikayette bulundum bakalım sonucu öğrenecez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı