Sürücü neye göre kurulur?

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8x2 3200Mhz Apacer Panther
SSD veya HDD modeli
AGİ 512 Gb M2 ssd
Ekran kartı
Gıgabayte windforce RTX 3060 ti
Anakart
A520M K V2
İşlemci
Amd ryzen 5 5600
Arkadaşlar merhaba. Ben formattan sonra doğru sürücüleri bir türlü düzgün bir şekilde indirip kuramıyorum, kursam da hep yanlış veya hata veriyor. Acaba bu işlerden anlayan birisi varsa parçaların sürücülerini hangi siteden indireceğimi küçük bir rehber şeklinde verebilecek birisi var mı? Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Ben formattan sonra doğru sürücüleri bir türlü düzgün bir şekilde indirip kuramıyorum, kursam da hep yanlış veya hata veriyor. Acaba bu işlerden anlayan birisi varsa parçaların sürücülerini hangi siteden indireceğimi küçük bir rehber şeklinde verebilecek birisi var mı? Teşekkürler.

NVIDIA'nin sitesine girip driverlar kismini buluyorsunuz orasan 3060 Ti modelini girip driveri indiriyorsunuz ve kuruyorsunuz. Anakartinizin marka modelini yazip anakartinizin sürücülerini ve en guncel BIOS dosyasini indiriyorsunuz. Driverlari kuruyorsunuz. BIOS dosyasini zipten çıkarıp bir USB bellek icerisine takiyorsunuz. Bilgisayari reboot edip BIOS'a giriyorsunuz. Anakart markasina gore degisiklik gosteriyor internetten bakip Update bolumunu buluyorsunuz, USB'yi secip BIOS dosyasini secip enterliyorsunuz, sonrasinda Update'i yapiyor. Bu kadar.

Burada her şey yazıyor. Windows Update çoğu driveri kuracak. Ekran kartı driverini sen manuel kurarsın. Nvidia drivers yaz, sonra çıkan Nvidia sitesine gir ve sistem bilgini yaz. Sonra güncel driveri kurarsın. Bunla ilgili de bir ton rehber mevcut.
Attığım rehberde ek bilgilerde mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı