QMER555 Hectopat Katılım 16 Nisan 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar ben PC'me yeni format attırdım.Drıverleri güncellerken mavi ekran hatası çıktı. PC kapandı, açamıyorum. Hep mavi, ekran gelıyor açılırken. Sıstemı geri yuklemeyı denedım, hata oluşuyor. Napabılırım? Lutfen yardım edin.
Arkadaşlar ben PC'me yeni format attırdım.Drıverleri güncellerken mavi ekran hatası çıktı. PC kapandı, açamıyorum. Hep mavi, ekran gelıyor açılırken. Sıstemı geri yuklemeyı denedım, hata oluşuyor. Napabılırım? Lutfen yardım edin.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Nisan 2015 #2 Sistemi güvenli modda açıp sorun yaratan sürücüyü silin. Olmadı kendiniz format atmayı öğrenin: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Bu arada bu konunun Xbox kategorisi ile ne alakası var ? Sırf bu yüzden 1 hafta ceza aldınız. Konuyu doğru kategoriye açın ve kuralları okuyun! Artı 0 Eksi
Sistemi güvenli modda açıp sorun yaratan sürücüyü silin. Olmadı kendiniz format atmayı öğrenin: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Bu arada bu konunun Xbox kategorisi ile ne alakası var ? Sırf bu yüzden 1 hafta ceza aldınız. Konuyu doğru kategoriye açın ve kuralları okuyun!