S spancerzss Zeptopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #1 Arkadaşlar HDD'yi görmüyor PC. Bende sürücü yolunu değiştire basıcaktım ama basılmıyor.
Çözüm A A Akintuna 9 Mart 2023 spancerzss dedi: Arkadaşlar HDD'yi görmüyor PC. Bende sürücü yolunu değiştire basıcaktım ama basılmıyor. Eki Görüntüle 1695779 Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış alana sağ tık yapıp yeni basit birim oluşturmayı denediniz mi? Denediğinize rağmen olmadıysa 3.taraf programlarla yapabilirsiniz.
spancerzss dedi: Arkadaşlar HDD'yi görmüyor PC. Bende sürücü yolunu değiştire basıcaktım ama basılmıyor. Eki Görüntüle 1695779 Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış alana sağ tık yapıp yeni basit birim oluşturmayı denediniz mi? Denediğinize rağmen olmadıysa 3.taraf programlarla yapabilirsiniz.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #2 spancerzss dedi: Arkadaşlar HDD'yi görmüyor PC. Bende sürücü yolunu değiştire basıcaktım ama basılmıyor. Eki Görüntüle 1695779 Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış alana sağ tık yapıp yeni basit birim oluşturmayı denediniz mi? Denediğinize rağmen olmadıysa 3.taraf programlarla yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
spancerzss dedi: Arkadaşlar HDD'yi görmüyor PC. Bende sürücü yolunu değiştire basıcaktım ama basılmıyor. Eki Görüntüle 1695779 Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış alana sağ tık yapıp yeni basit birim oluşturmayı denediniz mi? Denediğinize rağmen olmadıysa 3.taraf programlarla yapabilirsiniz.
KS KS S spancerzss Zeptopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #3 Akintuna dedi: Ayrılmamış alana sağ tık yapıp yeni basit birim oluşturmayı denediniz mi? Denediğinize rağmen olmadıysa 3.taraf programlarla yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oldu eyvallah Artı 0 Eksi
Akintuna dedi: Ayrılmamış alana sağ tık yapıp yeni basit birim oluşturmayı denediniz mi? Denediğinize rağmen olmadıysa 3.taraf programlarla yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oldu eyvallah
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #4 spancerzss dedi: Oldu eyvallah Genişletmek için tıkla... İsterseniz benim mesajı çözüldü işaretleyebilirsiniz. Size kalmış hocam. Artı 0 Eksi
spancerzss dedi: Oldu eyvallah Genişletmek için tıkla... İsterseniz benim mesajı çözüldü işaretleyebilirsiniz. Size kalmış hocam.