Sürücüler güncel tutulmalı mı?

Musa Tekin

Decapat
Daha fazla  
Anakartı aldığım günden beri hiç güncelleme yapmadım kendim. Onun dışında 6 7 aya yakın süredir işlemci aldım. R5 5600 ve güzel performans alıyordum. Son zamanlarda düştü. Güncelleme yağmadığım için olabilir mi?

Güncel tutulmalı mı bilmem ama eğer performanstan memnunsan kolay kolay hiç güncellenmemeli.

Anakartı aldığım günden beri hiç güncelleme yapmadım kendim. Onun dışında 6 7 aya yakın süredir işlemci aldım. R5 5600 ve güzel performans alıyordum. Son zamanlarda düştü. Güncelleme yağmadığım için olabilir mi?
Güncelleme yapmıyorsun diye var olan performans kaybolmaz yüksek ihtimal işlemcin ısınıyor. Macun eskimistir vs.

Güncel kalmak her zaman iydir. Tabii sürücünün ne kadar kararlı olduğuna'da bağlı, bir güncelleme geldiği zaman sizin kullandığınız ekran kartı ve işlemciye destek verilmişsse o güncelleme'de iyi performans alabilirsiniz, ama sadece belli başlı şeylerde güncelleme mevcutsa aynı performansı almaya dewam edersiniz. Ama güncellik her zaman iyidir sonuçta telefon gibi 1 kere güncelle olsun bitsin olmuyor, geriye alabiliyorsun sorun çıktığı zaman.

Her gelen güncellemeyi kurmanın lüzumu yok sistem öyle yepyeni değilse. Eğer rayına oturmuş bir kartınız varsa (çıkalı 3 4 ay falan olduysa) ve öyle bug görmüyorsanız sık sık, iki ayda bir yapabilirsiniz.

Stabilite önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı