Sürücüler Nasıl Güncellenmeli?

Sen bilemez isen biz hiç bilemeyiz... Bilmen lazım ki bizde sana güncel olup olmadığını belirtelim.

Konu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim fakat güncel olmadığını düşünüyorum. Zaten formattan sonra sürücüleri kendim kurmamıştım. Format Kasım ayında atılmıştı.

Bilinmeyen dosyaları indirmiyorum. Buraya atarsanız sevinirim.

Dosyayı biryere upload etmem gerekiyordu. Sitenin upload sistemi varmı bilmiyorum. Onun için önerilen bir siteye upload etmiştim.

Dosya Tc: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

Station Driver diye bir site var oradan güncelle. Ben oradan yapıyorum.

Mesaj için çok teşekkürler. Fakat genel olarak bu tür güncelleme programlarının kullanılmasını tavsiye etmiyorlar. Bende biraz çekiniyorum. Mavi ekran vb. sorunlar doğurabiliyormuş.

Benim ki program değil. O site gayet güvenilir bir site. Günü gününe güncel sürücüler çıkıyor. Anakartıma girip en güncel sürücüleri indiriyorum. Şimdiye kadar hiç bir sıkıntı çıkmadı.

Benim ki program değil. O site gayet güvenilir bir site. Günü gününe güncel sürücüler çıkıyor. Anakartıma girip en güncel sürücüleri indiriyorum. Şimdiye kadar hiç bir sıkıntı çıkmadı.

Eğer sürücü kimlikleri ile yükleme yapmaya devam edersem kullanacağım. Çok teşekkürler :)

Her ikinizede mesajlarınız için teşekkürler. Hemen Aida64'ü kurup sonucunu paylaşacağım.

Aida64'ten gelen sonuçlar: Report.htm — RGhost — файлообменник

Güzel bir video hazırlamışsınız fakat driver solution program olarak virüslü gözüküyor bende. Siz onun sitesinden driver indirip kurmuşsunuz. Bana pek sağlıklı gelmedi.

Nasıl bir virüs ? Bende şuana kadar hiç bir sorun çıkmadı.
Bir başka şekilde nasıl güncelleyebileceğini göstereyim...

Driver Güncelleme 2

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı