Sürücüler nasıl indirilmeli?

hedefpilotaj

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format atıp Windows 11'e geçtim ancak sadece ekran kartı driverini kurdum. Bütü sürücüleri bir program aracılığıyla mı kurmalıyım (Driver Booster vb.) Yoksa elimle mi? Elimle kuracaksam nasıl kuracağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinle kur Driver Booster gibi programlar yanlış sürücü indirip bilgisayarı bozuyor. Anakartın nedir? Bilen arkadaşlar yardımcı olur.

Bilgisayarıma format atıp Windows 11'e geçtim ancak sadece ekran kartı driverini kurdum. Bütü sürücüleri bir program aracılığıyla mı kurmalıyım (Driver Booster vb.) Yoksa elimle mi? Elimle kuracaksam nasıl kuracağımı bilmiyorum.

Artık anakartların programları sürücü kuruyor. Veya Windows Update de güncelleme ile kurmakta dediğiniz şeyler eskide kaldı.
ASUS ise yazılımını yükleyin oradan indirin.
MSI ise sitesinden indirin

Benim tavsiyem anakartın markasının kendi uygulaması var işe onu indirip ordan yoksa sitesine girip gerekli olan uyumlu driver bulup indirmeniz yinede bir araştırın

Hiçbirşeye gerek yok.Sadece ekran kartını kurmanız yeterli diğerlerini windows kuruyor.O tarz programları kullanmayın olanı bozar.

Çok ayrıntılı kendi yaptığım bir rehber umarım işine yarar. 01.21.30'dan başlatırsan direk sürücü kurulumu görebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı