5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 27 Mayıs 2023 #1 Sürücüler Windows Update'ten mi yoksa sürücünün kendi internet sitesinden mi yüklenmeli?
Çözüm YigiTZ0 27 Mayıs 2023 515079 dedi: Sürücüler Windows Update'den mi yoksa sürücünün kendi internet sitesinden mi yüklenmeli? Genişletmek için tıkla... İnternet sitesinden. Eski sürücü kuruyor update. EfoWars dedi: Windows Update'den yükleyipi yüklenmeyenleri kendi sayfalarından yüklemelisin. Daha günceli varsa kendi sayfasından yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır. Windows Update hiç kullanılmamalı.
515079 dedi: Sürücüler Windows Update'den mi yoksa sürücünün kendi internet sitesinden mi yüklenmeli? Genişletmek için tıkla... İnternet sitesinden. Eski sürücü kuruyor update. EfoWars dedi: Windows Update'den yükleyipi yüklenmeyenleri kendi sayfalarından yüklemelisin. Daha günceli varsa kendi sayfasından yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır. Windows Update hiç kullanılmamalı.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.316 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 27 Mayıs 2023 #2 Windows Update'den yükleyip yüklenmeyenleri kendi sayfalarından yüklemelisin. Daha günceli varsa kendi sayfasından yükleyebilirsin. Artı 0 Eksi
Windows Update'den yükleyip yüklenmeyenleri kendi sayfalarından yüklemelisin. Daha günceli varsa kendi sayfasından yükleyebilirsin.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 27 Mayıs 2023 #3 515079 dedi: Sürücüler Windows Update'den mi yoksa sürücünün kendi internet sitesinden mi yüklenmeli? Genişletmek için tıkla... İnternet sitesinden. Eski sürücü kuruyor update. EfoWars dedi: Windows Update'den yükleyipi yüklenmeyenleri kendi sayfalarından yüklemelisin. Daha günceli varsa kendi sayfasından yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır. Windows Update hiç kullanılmamalı. Artı 0 Eksi Çözüm
515079 dedi: Sürücüler Windows Update'den mi yoksa sürücünün kendi internet sitesinden mi yüklenmeli? Genişletmek için tıkla... İnternet sitesinden. Eski sürücü kuruyor update. EfoWars dedi: Windows Update'den yükleyipi yüklenmeyenleri kendi sayfalarından yüklemelisin. Daha günceli varsa kendi sayfasından yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır. Windows Update hiç kullanılmamalı.
KS KS 5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 27 Mayıs 2023 #4 YigiTZ0 dedi: İnternet sitesinden. Eski sürücü kuruyor update. Hayır. Windows Update hiç kullanılmamalı. Genişletmek için tıkla... O zaman sürücüleri flaşa atıp bilgisayara işletim sistemini kurunca sürücüleri öyle kurmam daha iyi olur değil mi? Artı 0 Eksi
YigiTZ0 dedi: İnternet sitesinden. Eski sürücü kuruyor update. Hayır. Windows Update hiç kullanılmamalı. Genişletmek için tıkla... O zaman sürücüleri flaşa atıp bilgisayara işletim sistemini kurunca sürücüleri öyle kurmam daha iyi olur değil mi?
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 27 Mayıs 2023 #5 515079 dedi: O zaman sürücüleri flaşa atıp bilgisayara işletim sistemini kurunca sürücüleri öyle kurmam daha iyi olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Wİ-Fİ ve Ethernet kartı sürücüsünü kesinlikle atın. Kurulum ekranında Etherneti yada Wİ-Fİ görmez ise yazın buraya çözümünü biliyorum. Artı 0 Eksi
515079 dedi: O zaman sürücüleri flaşa atıp bilgisayara işletim sistemini kurunca sürücüleri öyle kurmam daha iyi olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Wİ-Fİ ve Ethernet kartı sürücüsünü kesinlikle atın. Kurulum ekranında Etherneti yada Wİ-Fİ görmez ise yazın buraya çözümünü biliyorum.
KS KS 5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 27 Mayıs 2023 #6 YigiTZ0 dedi: Kesinlikle. Wİ-Fİ ve Ethernet kartı sürücüsünü kesinlikle atın. Kurulum ekranında Etherneti yada Wİ-Fİ görmez ise yazın buraya çözümünü biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim eğer sorun yaşarsam konu açarım. Artı 0 Eksi
YigiTZ0 dedi: Kesinlikle. Wİ-Fİ ve Ethernet kartı sürücüsünü kesinlikle atın. Kurulum ekranında Etherneti yada Wİ-Fİ görmez ise yazın buraya çözümünü biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim eğer sorun yaşarsam konu açarım.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 27 Mayıs 2023 #7 515079 dedi: Teşekkür ederim eğer sorun yaşarsam konu açarım. Genişletmek için tıkla... Konuya beni etiketleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
515079 dedi: Teşekkür ederim eğer sorun yaşarsam konu açarım. Genişletmek için tıkla... Konuya beni etiketleyebilirsiniz.