iziko
Decapat
Daha fazla  

HDD kullanıyorsanız PC'nizi hızlandırıyor.Merhaba. Ben depolama ayarlarında gezerken böyle bir şeye denk geldim bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? %23 parçalanmış ne demek ve en iyi duruma getir demeli miyim?
Merhaba. Ben depolama ayarlarında gezerken böyle bir şeye denk geldim bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? %23 parçalanmış ne demek ve en iyi duruma getir demeli miyim?
Sistem Ayrıldı Olsada Yap bence ve yaptıktan sonra C:'ye tıkla orada Hemen aşağıda Ayarları Değiştir var ona tıklayın ve orada Hafta Bir yazıyor onu Günlük olarak işaretleyin ve Tamam'a bas.Merhaba. Ben depolama ayarlarında gezerken böyle bir şeye denk geldim bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? %23 parçalanmış ne demek ve en iyi duruma getir demeli miyim?
Çok sık'da yapmayın ömrü azalır ciddi oranda azalmaz bu sadece boşu boşuna donanımı çalıştırmak gibidir.Sistem Ayrıldı Olsada Yap bence ve yaptıktan sonra C:'ye tıkla orada Hemen aşağıda Ayarları Değiştir var ona tıklayın ve orada Hafta Bir yazıyor onu Günlük olarak işaretleyin ve Tamam'a bas.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.