Sürücüleri en iyi duruma getirme

iziko

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben depolama ayarlarında gezerken böyle bir şeye denk geldim bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? %23 parçalanmış ne demek ve en iyi duruma getir demeli miyim?

Dosya Ekleri

• 16619742252101390583284.jpg
    16619742252101390583284.jpg
    439,9 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba. Ben depolama ayarlarında gezerken böyle bir şeye denk geldim bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? %23 parçalanmış ne demek ve en iyi duruma getir demeli miyim?

Faydalı bir şey diye biliyorum. İşlevini tam bilmediğim için bilgi veremeyeceğim. Konu hakkında video izleyebilir ya da bilir kişi bekleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem Ayrıldı Olsada Yap bence ve yaptıktan sonra C:'ye tıkla orada Hemen aşağıda Ayarları Değiştir var ona tıklayın ve orada Hafta Bir yazıyor onu Günlük olarak işaretleyin ve Tamam'a bas.

Sistem Ayrıldı Olsada Yap bence ve yaptıktan sonra C:'ye tıkla orada Hemen aşağıda Ayarları Değiştir var ona tıklayın ve orada Hafta Bir yazıyor onu Günlük olarak işaretleyin ve Tamam'a bas.
Çok sık'da yapmayın ömrü azalır ciddi oranda azalmaz bu sadece boşu boşuna donanımı çalıştırmak gibidir.

HDD kullanıyorsan haftada bir defa yaparsan yazılımsal olarak HDD ni daha sağlıklı ve daha hızlı bir hale getirebilirsin bunu yaparak ama SSD kullanıyorsan yapılması önerilmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı