Sürücüleri nasıl kuruyorsunuz?

Guru3D sitesinin kategori kısmından da en son sürücülere ulaşabilirsiniz.
Intel, AMD özellikle sürücü siteleri konusunda biraz karmaşıktılar. Intel biraz bu sorunu çözdü. AMD halen sorunlar var. Sürücü sitesinden çok şirket tanıtım sayfası tadında bir arayüzü var.

Windows bazı sürücüleri güncel olarak kurmuyor. 3 gün önce format attım. Ekran kartına bi baktım 457 driver kurmuş Uyy dedim neyapaisun. DDU ile safe modda kurmak zorunda kaldım ekran kartını. Hayatımın 10 dakikası bill gates tarafından gasp edildi. uyy.

Genellikle ekran kartı dışında tüm sürücüleri güncel kurabiliyor Windows 10.

Her kurulum sonrası 2019 tarihli NVIDIA sürücüsünü kurması çok sinir bozucu. Sonrasında ben manuel olarak 2021 tarihli sürücüyü kurduğumda kendisi otomatik olarak yine 2019'a geçiriyor. Kimilerinde hiç sıkıntı çıkarmazken kimilerinde de benim yaşadığım gibi sorunlar meydana gelebiliyor.

Windows 10 sürücü konusunda iyidir ama asla %100 güvenmeyin.

Sanırım Windows 10 20H2 ile ilgili bir sorun var. Aygıt Yöneticisinde "SM Bus Denetleyicisi" ve "PCI Bellek Denetleyicisi" sarı ünlem işareti ile gözüküyor. Yani kurulmamış. Eski sürümlerde bunları eksiksiz kurardı. İnternette benzer konular gördüm.

Sürücüleri elle kurmaya çekiniyorum açıkcası. Ekran kartıyla beraber yüklenen HD ses sürücüsü ile anakarttaki yerleşik ses sürücüsü çakışması olayı yaşamıştım seneler evvel. Hangi sıra ile sorunsuz kurabilirim sürücüleri?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı