Sürükle bırak web sitesi oluşturma projem nasıl olmuş?

Tokmako

Centipat
Daha fazla  
Merhaba! Uzun zamandır kolayca sürükle bırak web sitesi kurabileceğiniz bir proje üstünde çalışıyorum. Bu proje sayesinde kod yazmadan fullstack web siteleri oluşturup bunları export edip kullanabileceksiniz.

Bu da projemin son hâli. Proje hakkında önerilerinizi ve fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba! Uzun zamandır kolayca sürükle bırak web sitesi kurabileceğiniz bir proje üstünde çalışıyorum. Bu proje sayesinde kod yazmadan fullstack web siteleri oluşturup bunları export edip kullanabileceksiniz.

Bu da projemin son hâli. Proje hakkında önerilerinizi ve fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Çok mantıklı elinize sağlık. Ön izleme butonu getirilebilir.

Hazır bir web sitesi taslağına, kendi texturelarımızı, backgroundlarımızı vs. Sürükleyip bırakarak kendi web sitemizi tasarlıyoruz anladığım kadarıyla. Doğru anladıysam çok mantıklı bir olay. Elinize emeğinize sağlık. @tii isimli arkadaşın dediği gibi, işlemleri yaptıktan sonra yayıma geçmeden ön izleme olayı çok katkı sağlar.
Edit: Varmış zaten, tebrikler tekrar.

Hazır bir web sitesi taslağına, kendi texturelarımızı, backgroundlarımızı vs. sürükleyip bırakarak kendi web sitemizi tasarlıyoruz anladığım kadarıyla. Doğru anladıysam çok mantıklı bir olay. Elinize emeğinize sağlık. @tii isimli arkadaşın dediği gibi, işlemleri yaptıktan sonra yayıma geçmeden ön izleme olayı çok katkı sağlar.
Edit: Varmış zaten, tebrikler tekrar.

Evet doğru anlamışsınız. İçine hazır tasarım blockları da ekleyerek bu işi daha da kolaylaştırmayı planlıyorum.

Evet doğru anlamışsınız. İçine hazır tasarım blockları da ekleyerek bu işi daha da kolaylaştırmayı planlıyorum.

Hazır tasarım bloklarını kendimize göre revize edebilirsek şayet tadından yenmez.

Bunun için zyro vardı diye hatırlıyorum. Sizin sitenizin avantajı nedir?

Diğer bu tarz sitelerde oluşturulan kaynak kod sonradan düzenlemek için uygun olmuyor. Benim amacım ise kullanıcıya temiz bir kod çıktısı sunmak. Ayrıca burada React projesi export alabileceksiniz yani developer olarak buradan fullstack projeler oluşturuyor olacaksınız. Bunun dışında diğerlerinden daha detaylı site yapılıyor olacak hem frontende hem backende etki edebileceksin. Bunlar şu anki hedeflerim umarım başarabilirim.

Güzel gözüküyor. Şu an site yayında mı değilse ne zaman yayınlanır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı