Sürümsüz Windows 10'dan Pro'ya Geçiş

OEM anakarta gömülü kalır. Anakart değiştirene kadar OEM key sizi orijinal Windows 10 kullandırır vede Pro olur.
Tamamdır o zaman @Plyra nın verdiği linkten Windows 10 Pro indirmiştim ISO dosyası hazır Rufus da var USB'ye hazırlayayım sonra yeni kurulan sisteme Windows 10 Pro kurayım. Deneme sürümü bitince de Pro Key alıp bilgisayarda sürekli Windows 10 Pro kullanayım. Uygun mudur sizce? @mstfaozder

Tamamdır o zaman @Plyra nın verdiği linkten Windows 10 Pro indirmiştim ISO dosyası hazır Rufus da var USB'ye hazırlayayım sonra yeni kurulan sisteme Windows 10 Pro kurayım. Deneme sürümü bitince de Pro Key alıp bilgisayarda sürekli Windows 10 Pro kullanayım. Uygun mudur sizce? @mstfaozder
Uygundur. OEM keyi Kinguin'den alabilirsiniz.

Uygundur N11, Hepsiburada gibi sitelerden daha ucuza bulabilirsiniz. Bayram kardeşim Kinguin pahalı 30-40 TL daha iyi o yüzden N11, Hepsiburada daha iyidir. ;)

Tamamdır çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz. O zaman ben hemen işe koyulayım, tekrardan sağ olun. İyi sosyaller. :)
Sağ olun sorun çıkarsa başka bir konuda etiketlerseniz belki yardım ederim bu arada yardım etmek görevimiz bütün Technopat okurları bunun için burada bazılarıysa yardım istemek için burada ;) yöneticiler konu kilit.

OEM anahtar anakarta gömülü olsa da sizin anakartınızdaki lisans Single Language lisansı olacaktır, Pro değil. Bu yüzden W10 Pro kurulumu esnasında Windows lisans anahtarı isteyecektir. (Anahtar eklemeden belli bir süre kullanabilirsiniz, atlama seçeneği mevcut.) Satın aldığınız anahtarı kurulum esnasında ya da daha sonra girebilirsiniz.

İki sayfa olmuş işin doğrusunu açıklayan olmamış.

Windows 10 içinde Home ve Pro vardır, zaten bu indirme sayfasında da yazar. Elinde ürün anahtarı yoksa kurarken ürün anahtarım yok diyerek kurulum yapacaksın, orada sana Home mu kurayım Pro mu diye sorar, Pro seçip devam edersen Pro kurulur, ilerde aldığın ürün anahtarını girebilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı