Sufi 3.2 İnternet Tarayıcısı

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlerle bomba gibi Sufi sürümüyle karşınızdayım. Bu sürüm de Sufibyte güncelleme sistemindeki bazı bugları giderdim, artık Sufi'nin bir oyunu var, Uİ sadeleştirdim, geçmiş özelliğini geri getirdim ve artık dosya indirebiliyoruz.

logo-sufi-removebg-preview.png


Logoyu @19456 hocamız, tasarladı çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.


İndirme linki: Sufi
VirusTotal sonuçları: VirusTotal
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birazdan Wine ile açmayı deneyeceğim. Bu arada sitendeki imla hatalarını düzeltmeni ve istersen programını GitHub'da yayınlamanı tavsiye ederim.

Hocam GitHub'a koymayı düşünmüyorum ve en yakın zamanda imla hatalarını düzelteceğim.
 
Sufi, Python yazılım dili kullanılarak geliştirilen bir internet tarayıcısıdır. Diğer tarayıcılara kıyasla %100 Türk yapımı olmakla birlikte, sekme başına ortalama 150 MB RAM tüketir. Kısacası ortalama altı bir bilgisayarınız varsa bile bu tarayıcıyı rahatça çalıştıracaktır.

İnternet sitesindeki yazıyı bununla değiştirin, hatalar var o yazıda.
 
Son düzenleme:
Hocam ne sıkıntısı var? Ben burada bunun için varım eleştirilerinizi ve önerilerinizi almak ve onları uygulamak benim görevim.
Hocam kalbinizi kırmak istemiyorum, ama lütfen biraz mantıklı düşünelim. Bir logoya bakın, bir tasarıma bakın. Logo gayet modern ve güzel, fakat tasarım modern değil. Mesela, yukarıdaki arama çubuğuna bakın, köşeleri çok sivri. İnsanın bakınca, gözü yoruluyor. Mesela bunun gibi.
 

Geri
Yukarı