Sultan papağanı hasta oldu

skormix84i3

Centipat
Daha fazla  
Meehaba arkadaşlar dün bir kuşçudan 7 aylık erkek bir sultan papağanı aldım diğer kuşuma eş olarak fakat bir şey fark ettim haygan ishal sürekli uyuyor ve titriyor. Hemen kafeslerini ayırdım dışkısının rengi de değişik kahverengimsi bir şey fotoğrafını buraya koyarım.

Dosya Ekleri

• 20240211_112744.jpg
    20240211_112744.jpg
    188,7 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_20240211_111718_Gallery.jpg
    Screenshot_20240211_111718_Gallery.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Meehaba arkadaşlar dün bir kuşçudan 7 aylık erkek bir sultan papağanı aldım diğer kuşuma eş olarak fakat bir şey fark ettim haygan ishal sürekli uyuyor ve titriyor. Hemen kafeslerini ayırdım dışkısının rengi de değişik kahverengimsi bir şey fotoğrafını buraya koyarım.

Yeminde sorun vardır belki başka marka yem al düzelmiyorsa aldığın yere götür.

Halsizlik var mı?
Birde hocam hayvan uçamıyor büyük ihtimalle aldığım adam çok küçük bir kafeste baktığı için ve çıkarmadığı için

Yeminde sorun vardır belki başka marka yem al düzelmiyorsa aldığın yere götür.
Hocam diğer kuşuda aynı yem ile besliyorum ve hayvan dünden beri neredeyse hiç yem yemedi

Bir de hocam hayvan uçamıyor büyük ihtimalle aldığım adam çok küçük bir kafeste baktığı için ve çıkarmadığı için.

Hocam diğer kuşuda aynı yem ile besliyorum ve hayvan dünden beri neredeyse hiç yem yemedi.

Soğuk veya nemli bir yerdede olabilir böyle hastalıklar eğer durduğu odada bu sorunlarda yoksa aldığınız yere gösterin.

7 aylık kuş aldıysan ve titriyorsa normaldir. Çünkü kuşlarda 7 ay kısa bir süre değil.
Size alışması ya da bulunduğu ortamı benimsemesi zaman alabilir.
Kendim 2017 den beri sultan papağanı besliyorum. Ancak emin olmamakla birlikte dışkısı normal değil. Yani normal ishal dışkısı değil. Papağanın bir sorunu olabilir ya da hasta olabilir.
Mesela eve yenie gelen bir kuşta korkar ve ufak ufak altına kaçırır yani ishal olabilir. Bunun yanında yediği yemlerin de etkisi var ama yem yiyip ishal olma durumu düşük. Salatalık, marul vb sebze mevye verdiyseniz de ishal olabilir ama şunu diyebilirim ki dışkısı normal gözükmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı