Sultan papağanı hasta mı?

Veterinere götürün bence. Ne de olsa videodan anlayamayız. Yani ben anlayamam.. Bence de yeni bir yere alışmakta güçlük çekiyor olabilir. Bu arada papağan çok tatlı :D
Video örnek. Kuşlar başta yeni geldikleri yere uyumu yavaş sağlar. Her kuş yapar bu hareketi. Hasta olduğundan aşırı şüpheleniyorsanız ve tavırları hantalsa, gözleri yavaş açılıp kapanıyorsa vitamin vermeyi deneyin. Olmadı kuşu aldığınız yere sorun.

Cinsiyeti ne? Ayrıca kuyruğu aşağıya doğru mu tutuyor? Çok fazla ötüyor mu yoksa sessiz ve sürekli kabarık mı duruyor?

Cinsiyeti erkek kuyruğunu aşağı doğru tutmuyor. Sessiz değil hocam genelde ötüyor ama poposunda biraz dışkı birikmiş onu temizledim korktu sanırım kabarık durmaya başladı.
Video örnek. Kuşlar başta yeni geldikleri yere uyumu yavaş sağlar. Her kuş yapar bu hareketi. Hasta olduğundan aşırı şüpheleniyorsanız ve tavırları hantalsa, gözleri yavaş açılıp kapanıyorsa vitamin vermeyi deneyin. Olmadı kuşu aldığınız yere sorun.

Teşekkür ederim hocam suyuna limon damlattım biraz.

Hocam genelde o hareketi kuşlar besinlerini sindiremedikten sonra yapar fakat sizinki kendini kabartmış halsiz gözüküyor veterinere götürün.

Hocam bir şey yemedi ki hayvan sindirsin. Şu an biraz kendine geldi gibi suyundan içti canlandı biraz ötmeye falan başladı.
Hocam genelde o hareketi kuşlar besinlerini sindiremedikten sonra yapar fakat sizinki kendini kabartmış halsiz gözüküyor veterinere götürün.

Bir de hocam sadece ben konuşurken bu hareketi yapıyor.

Son düzenleme:
Hocam bir şey yemedi ki hayvan sindirsin. Şu an biraz kendine geldi gibi suyundan içti canlandı biraz ötmeye falan başladı.

Bir de hocam sadece ben konuşurken bu hareketi yapıyor.
Hocam belki tiki vardır çok saçma gelebilir ama benim muhabbet kuşum da bazı sesleri duyunca (mesela metal sesi) kafasını titreştiriyor hızlıca. Onun dışında hareketli ve canlı gözüküyorsa sıkıntı yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı