Sultan papağanı sevmeye nasıl alıştırırım?

Katılım
25 Ağustos 2020
Mesajlar
20.887
Makaleler
2
Çözümler
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kuşum alalı 5 ay oldu 6 aylık aldım. Ele geliyor omzuma çıkıyor geziyor ama sevmeye kalkınca ısırıyor nasıl alıştırablirim? Kafamla sevebiliyorum. Omzumdayken kafamla sevdirtiyor hatta kendi sevdirtmek için kafasını eğiyor ama ele gelince ısırıyor.
IMG_20200527_150635_413.jpg
 
Her kuşun karakteri farklıdır. Kuşlar, kanat, ayak ve kafa bölgelerine dokundurmayı sevmezler. İsterse dünyanın en evcil kuşu olsun, istemiyorsa sevemezsiniz. Kafasından ziyade yanağını sevmeyi deneyin. Yanakları daha çok kaşınır onların 😁 Sevmek için net bir yöntem yok. Fakat kuşunuz tüylerini kaşıdığı zaman nazikçe parmağınızı uzatıp sevmeye çalışabilirsiniz.
 
Her kuşun karakteri farklıdır. Kuşlar, kanat, ayak ve kafa bölgelerine dokundurmayı sevmezler. İsterse dünyanın en evcil kuşu olsun, istemiyorsa sevemezsiniz. Kafasından ziyade yanağını sevmeyi deneyin. Yanakları daha çok kaşınır onların 😁 sevmek için net bir yöntem yok. Fakat kuşunuz tüylerini kaşıdığı zaman nazikçe parmağınızı uzatıp sevmeye çalışabilirsiniz.

Deneceğim teşekkürler.
Arkadaşlar güncelleme; aradan geçen sürede değişen olmadı. Arada bir canı isterse geliyor iki seviyorum sonra gidiyor. Oda 1-2 haftada bir oluyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı