Çözüldü Sultan papağanım ne zaman alışır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hacimantvv

Kilopat
Tam bir hafta önce petshoptan bir sultan papağanı aldım. Kuşum ara sıra ötüyor, ara sıra uyukluyor. Ama dışkısı sulu değil katı ve yeşil beyaz karışımı. Hastalığı mı var yoksa henüz eve tam alışmadı mı?

Çözüm
Dışkısı olması gerektiği gibi yeşil üstüne beyaz olur sağlıklı olduğunu gösterir zaten normali de budur.
Genelde yavruyken alışmaları daha kolay olur, sevgiye ilgiye muhtaçtırlar. Henüz 1 hafta olmuş korkak veya çekingen davranması normaldir, bir kaç haftaya alışır tamamen :)
Dışkısı olması gerektiği gibi yeşil üstüne beyaz olur sağlıklı olduğunu gösterir zaten normali de budur.
Genelde yavruyken alışmaları daha kolay olur, sevgiye ilgiye muhtaçtırlar. Henüz 1 hafta olmuş korkak veya çekingen davranması normaldir, bir kaç haftaya alışır tamamen :)

Çözüm
Henüz daha 3 aylık. Biraz endişelendim o yüzden sormak istedim
Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı