Daha önce hiç evcil hayvan bakmadım. Bilgim yok. Bir akrabam bana hediye ettiğini söyledi ama nasıl bakacağım bilmiyorum. Genel olarak ne yapmam gerektiğini anlatır mısınız?
Daha önce hiç evcil hayvan bakmadım. Bilgim yok. Bir akrabam bana hediye ettiğini söyledi ama nasıl bakacağım bilmiyorum. Genel olarak ne yapmam gerektiğini anlatır mısınız?
Hediye eden kişi arada yıka, tırnağını falan kes dedi. Bunları nasıl yapacağım hocam?tünekler plastik olmasın bide arada suyuna 2-3 damla limon damlat. Onun dışında kafeste çok yer kısıtlayıcı eşya olmasın.
Hocam tırnaklara Girme o veteriner işi sen arada haftada bir ılık su ile bir kapta duş aldırHediye eden kişi arada yıka, tırnağını falan kes dedi. Bunları nasıl yapacağım hocam?
Valla onları ben hiç yapmadım. Muhabbet kuşlarım vardı benim. Muhtemelen veren kişi bakmaktan bıkmış olabilir. Kafesten dışarı çıktığında bi tabağa su koyun canı isterse gelsin kendi banyosunu yapsın.Hediye eden kişi arada yıka, tırnağını falan kes dedi. Bunları nasıl yapacağım hocam?
Hediye eden kişi arada yıka, tırnağını falan kes dedi. Bunları nasıl yapacağım hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.