Sultan papanağı çiftleşmiyor

maestosoo

Centipat
Daha fazla  
Selam. 2 adet sultan papağanına sahibim dişi ve erkek. Yuva aldım alalı 2 ay olmuştur. Yuvaya aldıktan 2 gün sonra girmeye başladılar ve çoğunlukla giriyorlar. Hep görüyorum girdiklerini. İçine talaş koydum yumurtlamaları için fakat yumurta falan yok. Arkadaşım aldı 6. yumurtasını bırakmış benimkinlerde ses seda yok bozuklar mı anlamadım. Yuva içindeki talaşları dağıtıp geri çıkıyorlar. Sebebi nedir?

Kızıştırıcı mama yapabilirsin röhnfried taubenfit e50 verselelaga ferti-vit gibi kızıştırıcı vitaminler kullanabilirsin sonrası sabır.

Selam. 2 adet sultan papağanına sahibim dişi ve erkek. Yuva aldım alalı 2 ay olmuştur. Yuvaya aldıktan 2 gün sonra girmeye başladılar ve çoğunlukla giriyorlar. Hep görüyorum girdiklerini. İçine talaş koydum yumurtlamaları için fakat yumurta falan yok. Arkadaşım aldı 6. yumurtasını bırakmış benimkinlerde ses seda yok bozuklar mı anlamadım. Yuva içindeki talaşları dağıtıp geri çıkıyorlar. Sebebi nedir?

Canı istemiyor dur.

Yaşları nedir?
Vallahi bilmiyorum alalı 4-5 ay olmuştur büyükler biraz ama sahibi 3 aylık mı ne demişti hatırlamıyorum

Yuvanın içindeki talaş şu şekilde dolu olan ilk koyduğum zaman ve sonrası

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-03-16 at 19.50.46.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-16 at 19.50.46.jpeg
    79,9 KB · Görüntüleme: 69
  • WhatsApp Image 2023-03-16 at 19.50.45.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-16 at 19.50.45.jpeg
    112,2 KB · Görüntüleme: 62

Technopat Haberler

Geri
Yukarı