Sultan papağanı baygın duruyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Yaklaşık 4 senendir bir sultan papağanı beslemekteyim ancak son birkaç gündür kuşumda bir baygınlık var gibi. Yani sürekli sessiz durgun duruyor ve hareket etmiyor. Sağ ayağında az bir sıkıntı var gibi oraya ilaç sürdüm ama çok çok durgun duruyor. Kötü düşünmek istemiyorum ama bana. Eğer isterseniz resimde atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Yaklaşık 4 senendir bir sultan papağanı beslemekteyim ancak son birkaç gündür kuşumda bir baygınlık var gibi. Yani sürekli sessiz durgun duruyor ve hareket etmiyor. Sağ ayağında az bir sıkıntı var gibi oraya ilaç sürdüm ama çok çok durgun duruyor. Kötü düşünmek istemiyorum ama bana. Eğer isterseniz resimde atabilirim.
Atın hocam. Yulaf varsa yulaf verin. O adını unuttum kokopops gibi olan şeyler varya onların içindekinden değil sakın. Portakal, elma, havuç gibi takviyeler yapın. Suyuna 1-2 damla sirke damlatın.

Atın hocam. Yulaf varsa yulaf verin. O adını unuttum kokopops gibi olan şeyler varya onların içindekinden değil sakın. Portakal, elma, havuç gibi takviyeler yapın. Suyuna 1-2 damla sirke damlatın.

Hocam keşke tem su falan yese 1 2 gündür onları da yapmıyor. Antibiyotik olarak sarımsak suyu vereceğim. Resim de hemen atıyorum.

Allah acil şifalar versin biz 9 tane muhabbet kuşu ve cennet papağanı bakmış birisi olarak ailem ve ben bilgiliyizdir bir fotoğraf alabilir miyim acaba veya hemen Online bir veterinere başvurun

WhatsApp Image 2021-05-04 at 21.22.37.jpeg

WhatsApp Image 2021-05-04 at 21.22.37 (2).jpeg

Bundan 1 sene önce ayağı az incinmişti krem sürerek iyileştirmiştim. Bugün fark ettiğimde ise az topalladığını gördüm ve yine krem sürdüm. Ardından çok halsiz olduğunu durgun olduğunu ve yem, su yemediğini de gördüm. Çok telaşlandım daha önce hiç bu kadar baygın gibi durgun gibi değildi. Hatta sıvı ishal da yaptı. Resimleri attım umarım yardımcı olursunuz.

Son düzenleme:
Ayağı tekrardan incinmiş olabilir oda bundan korkmuştur aslında bana ürkütülmüş gibide geldi evinizde küçük çocuk var mı veya matkap sesi vs onu korkutucak her şey olabilir. Rahatlatıcı müzik açıp yanına koyabilirsiniz sıkıntı görmüyorum ayağına tekrar merhem sürüp hayvanı uyumaya bırakın yemek yemiyorsa el ile besleme aparatı ve şırıngası var her petshopta var mümkünse her ihtimale karşı elinizde bulunsun.
Hocam kafesin altına bakın kuş kusmuşta! Sıvı ishal, halsizlik? Bundan sonrası beni aşar acil bir veterinere gidin ya şimdi ya da yarın sabah hemen! Kuşunuzun canını düşünüyorsanız sarımsak suyuda vermeyin bence ilaç takviyesi daha iyi olacaktır bu sefer tekrar kusmasın kuşu sıcak ve karanlık bir ortama hemen götürün !!!!!
Telaş etmemişimdir inşallah kuşda halsizlik normal dedim ilkte yorgunluk kafasını uçarken bir yere vurmuştur vs. diye düşündüm ishalde belki de midesi bozulmuştur dedim ama kustuğunu görünce durumun vahim olduğunu anladım

Son düzenleme:
Merhaba konu biraz eski ama kusunuzun durumunu merak ettim. İyileştimi? Umarım iyileşmiştir. 🙏🙏

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı