Sulu hoparlör Alınır mı?

Muhtemelen ses kalitesi çok kötü. Kesinlikle almanı tavsiye etmem. Anlamadım ama suyun içinde kapalı şekilde olması mantıklı olur aksi taktirde devrilirse kötü olur ;) Biliyor musun şimdi düşündüm de bundan alıp içine birer japon balığı atsak nasıl olur? :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aslında benim şuanki hoparlörün markası Creative. Çok eski ama beni idare ediyor. Bu hoparlörün görüntüsü ve renkleri güzel olduğu için sordum. Yeniden teşekkürler.

merhabalar efendim, bunun aynısından 2 sene önce hepsiburada dan bende aldım. İlki geldiği zaman yetmedi 2.yi sipariş verdim :) Anlayacağınız bana göre tam bi fiyat performans ürünü. Ayrıca çok estetik bi yapısı var. Üzerinden 2 sene geçmesine rağmen hala taş gibi kullanıyorum. 5+1 ses sistemine bağladım toplamda 7 8 kolonla birden çalışıyor ve performansı harika. Tereddüt etmeden tavsiye ederim sorunuz varsa cevaplarım.

merhabalar efendim, bunun aynısından 2 sene önce hepsiburada dan bende aldım. İlki geldiği zaman yetmedi 2.yi sipariş verdim :) Anlayacağınız bana göre tam bi fiyat performans ürünü. Ayrıca çok estetik bi yapısı var. Üzerinden 2 sene geçmesine rağmen hala taş gibi kullanıyorum. 5+1 ses sistemine bağladım toplamda 7 8 kolonla birden çalışıyor ve performansı harika. Tereddüt etmeden tavsiye ederim sorunuz varsa cevaplarım.

Hocam kaç tane kablosu var? Birde içindeki normal su mu?

Hocam kaç tane kablosu var? Birde içindeki normal su mu?

Toplamda 3 adet giriş bulunmaktadır. 1 adet Usb Power girişi 1 adet Audio İn girişi 1 adet diğer hoparlörü ana hoparlöre bağlayan giriş. İçindeki normal su mu ya gelecek olursak tam olarak anlamadım çünkü içini açıp bakma şansınız yok. Büyük ihtimalle normal sıvıdır içersin de hiçbir fikrim yok zaten bu bizi ilgilendiren bir şey değil :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı