Metaphor için zaten uzun bir sunum yapılmıştı. Bundan dolayı yayınlanan video en fazla 5dk olur diyordum ki baya kısa video olmuş zaten. Geoff, Kojima değilseniz 3dklık video için bile çok para istiyor. Kojjma iseniz muhtemelen beleştir. Monster Hunter fragmanları da pek heyecan verici olmuyor. Çıkınca kesin harika bir oyun olacaktır ama fragmanlar bu oyunların mekaniksel derinliğinin yüzde 10'unu bile yansıtmıyor. Metaphor ve MH Wilds dışında büyük oyun Space Marine 2 var zaten ki Warhammer niş bir kitleye hitap ediyor. Onu umursayan pek yoktur diye tahmin ediyorum. Sunumdaki en büyük oyun Metaphor ama ondan bile böyle ufak bir şey gösterip sanki adamlara "Abi yapın geçin sunumdan sonra Kojima oyunu oynucam ben." der gibi sundurttular adamlara. Dediğim gibi zaten 1 ay önce falan uzun bir sunum Metaphor için yapıldı, bu yüzden pek bir şey beklemiyordum ama bu kadar rezil bir sunum da beklemiyordum. Neyse ki ben 2 saatlik Geoff Keighley ile Reklam Kuşağı adlı programı izlemek yerine uyudum. Size de öyle tavsiye ederim.