Summer Game Fest 7 Haziran geceyarısı başlıyor

Aslan Mert

Hectopat
Makaleler
2
Etkinlik Türkiye saati ile 7 Haziran'ı 8 Haziran'a bağlayan gece başlayıp 11 Haziran'a kadar sürecek.

Canlı izlemek için;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Etkinlik 8 Haziran öğleden önce 00:00-02:00 saatleri arası olacak kısımda.
  • Hunter wilds,
  • Kingdom come 2: Deliverance
  • Metaphor: Refantazio
  • Dragon Ball: Sparking! Zero
  • The first descendant.
Gibi oyunlardan yeni bilgiler verilmesi bekleniyor.

Bu etkinlikten hemen sonra olacak kısımda ise bağımsız oyunlar hakkında duyurular olacak.

Etkinliğin diğer önemli kısımları ise 9 Haziran 20:00'daki Xbox Game Showcase kısmında
  • CoD: Black Ops 6,
  • Indiana jones,
  • Avowed,
  • Microsoft Flight Simulator 2024,
  • Starfield,
  • Diablo IV oyunları hakkında bilgi verilmesi bekleniyor.
Ayrıca 10 Haziran 22:00'daki Ubisoft forward kısmında ise
  • Star Wars outlaws
  • Assassin's Creed shadows.
  • Xdefiant
  • R6s oyunları hakkında bilgi verilmesi bekleniyor.

Ayrıntılı bilgi için;Summer Game Fest - Live Friday, June 7 at 2p PT / 5p ET

Kaynak: Summer Game Fest 2024 başlıyor! Neler göreceğiz?

Metaphor için zaten uzun bir sunum yapılmıştı. Bundan dolayı yayınlanan video en fazla 5dk olur diyordum ki baya kısa video olmuş zaten. Geoff, Kojima değilseniz 3dklık video için bile çok para istiyor. Kojjma iseniz muhtemelen beleştir. Monster Hunter fragmanları da pek heyecan verici olmuyor. Çıkınca kesin harika bir oyun olacaktır ama fragmanlar bu oyunların mekaniksel derinliğinin yüzde 10'unu bile yansıtmıyor. Metaphor ve MH Wilds dışında büyük oyun Space Marine 2 var zaten ki Warhammer niş bir kitleye hitap ediyor. Onu umursayan pek yoktur diye tahmin ediyorum. Sunumdaki en büyük oyun Metaphor ama ondan bile böyle ufak bir şey gösterip sanki adamlara "Abi yapın geçin sunumdan sonra Kojima oyunu oynucam ben." der gibi sundurttular adamlara. Dediğim gibi zaten 1 ay önce falan uzun bir sunum Metaphor için yapıldı, bu yüzden pek bir şey beklemiyordum ama bu kadar rezil bir sunum da beklemiyordum. Neyse ki ben 2 saatlik Geoff Keighley ile Reklam Kuşağı adlı programı izlemek yerine uyudum. Size de öyle tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Metaphor hakkında yeni video yayınlanmış. Yahu sunumda göstermediniz kendi hesabınızda atmışsınız. Tabii Geoff Keighley sunumdaki adam gibi olan tek oyunun bile videosunu göstertmiyor doğru düzgün. Malum Kojima olmayınca biraz pahalıya patlıyor galiba. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı