Sungate Titan 4K vs Dreamstar Master 4K

anil1991anil

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF Gaming x570-Plus (Wi-Fi), Ryzen R9 5900X, Palit Gamerock RTX 5070 Ti, Trident Z Neo RGB 32 GB DDR4 3600 MHz, TT Toughpower GF 850W 80+ Gold PSU, Lian Li Lancool 207 Kasa, Samsung 990 Pro M2 SSD 2TB
Sungate Titan 4K ve Dreamstar Master 4K uydu alıcıları arasında kaldım. Sungate Titan 4K 3500 TL, Dreamstar Master 4K 2250 TL. Sungate Titan 4K daha mı iyidir ve aradaki fiyat farkına değer mi? Veya bu fiyatlarda daha iyi bir uydu alıcı var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

2 cihazda hemen hemen aynı donanımlara sahip. Sungate te server biraz daha gelişmiş. Birden fazla uydu izleyecekseniz sungate olabilir. Tek Türksat izleyecekseniz dreamstar olabilir. Bu fiyat aralığında Next İnnova 4k ya da bakabilirsiniz. Youtube dan 3 cihazın da inceleme videolarına bakabilirsiniz. Ona göre karar verip satın alırsınız.

Teşekkür ederim. Sungate Titan 4K aldım. Yarın gelir muhtemelen. Almayı düşünen arkadaşlar için deneyimlerimi paylaşırım.

Sungater Titan 4K ve Next İnnova 4K cihazlarını kullandım, (İnnova'yı kullanıyorum hala.) Dreamstar'ın Full HD olanlarını kullandım. 4K modelinin çıkmasını bekliyordum, çıkmış en kısa sürede onu alacağım. Yazılım olarak hepsi neredeyse aynı (define) ama Sungate Titan 4K yazılım olarak ne ararsanız var. İpToSat, SMode olayı falan çok iyi uğraşmayı sevenlere. Markanın direkt kendi uygulaması var BoxEffect diye o da işlemleri pratikleşiyor. Yazılım desteği konusunda çok iyi. Next İnnova parasına göre idare eder (Son yazılımı yükelemedim). Kilitlenme sorunu var, ara ara yapıyor ama çok takılmıyorum. Dreamstar 4K'yı denemedim ama full hd olan Master İpTv modellerinden hareketle arayüzü en düzgün olanı o, o yüzden evdeki tüm cihazları Dreamstar Master 4K'ya çeviririm muhtemelen

Teşekkürler Mustafa. Sungate Titank 4K aldım 1 aydır kullanıyorum. Şu an için memnunum. İptv'si güzel çalışıyor. 3-4 tane iptv alternatifi var. CCam özelliği de güzel. Belgesel kanallarını ve birçok şifreli yabancı kanalları çözüyor. Oscam'la uğraştım ama bir şey yapamadım. IpToSat ve SMode özelliklerini duydum ama nedir hiç bilmiyorum. Rica etsem biraz anlatabilir misin? Nedir ve ne işe yarar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı