Suni deri ayakkabı almak mı yoksa hakiki deri ayakkabı almak mı daha mantıklı?

Blue Beetle

Hectopat
Daha fazla  
Ayakkabı almayı düşünüyorum kararsız kaldım suni deri ayakkabı ne kadar dayanır ve fiyatına değer mi emin değilim. Sizce hangisini alsam?

Merhaba öncelikle hakiki derilerde koku olur belki rahatsız olabilirsiniz fiyat konusunda ikisinin arasında fark oluyor suni deri tavsiye ederim

Merhaba öncelikle hakiki derilerde koku olur belki rahatsız olabilirsiniz fiyat konusunda ikisinin arasında fark oluyor suni deri tavsiye ederim
Yorumunuz için teşekkürler beyfendi Suni deri ayakkabı her gün kullanıldğında ortalama ne kadar süre dayanır?

Yorumunuz için teşekkürler beyefendi suni deri ayakkabı her gün kullanıldğında ortalama ne kadar süre dayanır?

Dayanıklılık olarak hakiki deri, suniye göre daha uzun süre dayanır, suni ayakkabılar da çok kötü değil de önleri daha kolay kırılıyor.Bu arada hakiki deri olan bir ayakkabının kullanımı etkileyebilecek kadar kokabileceğini de düşünmüyorum.

Bunu önceki aykkabımda fark ettim beyefendi resmen 3 güne çok çok azıcık kırılma olmuştu gözle görülecek kadar olmasa da.

Kullanıma engel değil de göze batıyor, gerçek deri biraz daha dayanıklı o konuda
Gerçek deri olan reebok club revenge kullandım yakın zamanda, o 3-4 ayda
Suni-gerçek karışımı Air Force 1, 1 haftada kırılmaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı