Sunny Android 9 tabletin sürümü düşürülür mü?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar elimde sunny SN10016 model tablet var. 1GB RAM mevcut. Android 9 mevcut fakat kasıyor. Android 6 falan yapma düşürme şansım olur mu? Bana PDF falan açsa yeter. Bir yöntemi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunny kendi yayınlamadıysa veya bazı kullanıcılar bir ROM çıkarmadıysa çok zor. Niye düşürmek istiyorsunuz hocam.
Hocam biraz komik bir durum var tabletle alakalı :( Tableti arızalı kurcalamak için almıştı bu tarz şeyler çok seviyorum. Onun haricinde tablet mavi ekran da kalıyordu ve söktüğümde ön arka kamera, açma kapama, ses tuşları mevcut değildi. Sökülmüş ve onlar olmadan birleştirilmişti. Ben de söktüm tekrar birleştirdim bir şekilde görüntü aldım. İçerdeki buton kısmından da dışarı kablo çekil switch lehimledim. Burdan da tableti açıp kapatma yapabiliyorum :) Lakin tabletin ekranında 3 te 1 olacak kısımda dokunmatik çalışmıyor malesef. Bende zaten sadece PDF görüntülemesi yapacağım. Sorunuza gelecek olursak tablette kasma var. Kararsız kasma gibi. Sürüm daha eski olursa benim için yine yeterli toplama tablet gibi zaten :)

Hocam root kurarak yapılabilir ancak tecrübeniz yoksa yapmamanızı tavsiye ederim ziya cihazı tamamen bozabilirsiniz.
Hiç önemli değil bunu nasıl yapabilirim hocam daha önceden az çok kurcalamıştım.

Sürüm daha eski olursa benim için yine yeterli toplama tablet gibi zaten :)
Hocam Android Windows gibi işlemiyor. Eski sürüm bir Android'in yeni sürüm bir Android'den daha hızlı çalışacağını düşünmek saçma olur. Ki zaten Android her seferinde sistem parçalarını daha optimize kullanmak amacıyla ilerliyor. Düşüremezsin zaten de diyelim ki düşürdün, iyi bir performans alacağının garantisi yok.

Hocam Android Windows gibi işlemiyor. Eski sürüm bir Android'in yeni sürüm bir Android'den daha hızlı çalışacağını düşünmek saçma olur. Ki zaten Android her seferinde sistem parçalarını daha optimize kullanmak amacıyla ilerliyor. Düşüremezsin zaten de diyelim ki düşürdün, iyi bir performans alacağının garantisi yok.
Anladım hocam teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı