PS3'ümü HDMI aracılığıyla Sunny TV'ime bağladım ama seçeneklere girdiğimde HDMI seçeneği yok ve sadece "PC" ile "DVI" seçenekleri var. Kabloda bir sıkıntı olmadığına eminim. Başka bir televizyonda çalışıyor kablo, sizce ne yapmalıyım?
Araştırmak lazım ben daha önce yapmıştım ama hatırlamıyorum bir iki sene oldu. TV'nin arkasından model no falan yazan bir etiket varsa buraya atın araştıranlar bulanlar olabilir.
Sorunu yaşadığımda bir forumda açtığım konuyu buldum. Çözümü de bulmuş yazmışım bir deneyin. TV Vestel'miş ama.
Selamlar. Adem Helvacı'yı TeknoSeyir'de görmüştüm böyle bir forum olduğunu oradan biliyorum. Benim sorunumu anlasa anlasa bu forumdakiler anlar diye kayıt oldum. Bir akrabamın evine geldim TVye mi stick takarım diye yanımda getirdim taktım ancak kaynaklar listesinde HDMI yok. Araştırdım...
Eğer TV'deki DVI çeşidi DVI-D ise bir fark olmaz, çünkü ikisi de dijital olarak görüntüyü iletir. DVI-I ise analog olarak iletir ve dijitale çevirmek gerekir.
TV'deki DVI portunun fotoğrafını paylaşabilirseniz türünü söylerim.
Eğer TV'deki DVI çeşidi DVI-D ise bir fark olmaz, çünkü ikisi de dijital olarak görüntüyü iletir. DVI-I ise analog olarak iletir ve dijitale çevirmek gerekir.
TV'deki DVI portunun fotoğrafını paylaşabilirseniz türünü söylerim.