Sunrise-4060 hazır sistem alınır mı?

4060 Ti 8 GB tavsiye edilmiyor. Ama bu bütçelerde pek sorun değil.

Hocam sizce bu sistem mi yoksa attıgım linkteki DDR5 sistem mi aradaki farkı hisseder miyim?

Arada sadece işlemciden gelen FPS farkı ve DDR5 olduğu için 1-2 FPS ekstra artar ama DDR4 mü DDR5 mi deseniz kesinlikle DDR5 derim. Bütçeniz yetiyorsa tabii ki 7500F'li olan yani DDR5'li sistem alın. Hatta Anakartı ve RAM'i de özelleştirebilirseniz daha iyi olur. DDR5 güncel sokettir ileride sistemi yenileyecekken DDR4 diye uğraşmak yerine DDR5 ile rahatınıza bakarsınız.

Hocam teşekkür ederim yanıtınız için çok arada kalmıştım 7500F 4060 Ti FPS sorunu konularını gördüğümden ama bende DDR5'ten yanayım. Anakart ve kasayı değiştirip sıvı sogutma veya kule tipi soğutucu alacağım.

Bu arkadaşın attığı sunrise 4060 alınır mı? Bende dusundum gıbı gorunce hoş geldi.

Rica ederim. Aynı şekilde bende 7500F 4060 Ti kullanıyorum ve şu zamana dek hem yazılımsal hem donanımsal bir sorun görmedim. Anakartı "MSI PRO B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2" seçip, RAM'i de yükseltirseniz yani 2x16 alırsanız daha iyi olur.

Bu arkadaşın attığı sunrise 4060 alınır mı? Bende dusundum gıbı gorunce hoş geldi.
Bütçeniz yeterse attığım 4060 Ti sisteme bakabilirsiniz
ancak bütçe bu kadar ise SUNRISE-4060 da iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…