Sunrise-4060 hazır sistem alınır mı?

Rica ederim. Aynı şekilde bende 7500F 4060 Ti kullanıyorum ve şu zamana dek hem yazılımsal hem donanımsal bir sorun görmedim. Anakartı "MSI Pro B650M-B AMD B650 soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2" seçip, RAM'i de yükseltirseniz yani 2x16 alırsanız daha iyi olur.

Bütçeniz yeterse attığım 4060 Ti sisteme bakabilirsiniz.
Ancak bütçe bu kadar ise sunrıse-4060 da iyidir.

Anladım hocam sağ olun işlemci soğutucu olarak ne kullanıyorsunuz.

Anladım hocam sağ olun işlemci soğutucu olarak ne kullanıyorsunuz.
Rica ederim, soğutucu olarak AMD'nin stok fanını kullanıyorum ve o bile yetiyor, 80 derecelere çıkmıyor ve zaten 80 derece ve üstüne çıkmadıkça bir problem olmaz. Ek olarak FPS fazla olduğu için FPS'i sabitliyorum ve Ekran kartınında, işlemcininde sıcaklığı %70'i geçmiyor. Eğer ki monitörünüz 60Hz, 144Hz vs. ise ekstra işlemci soğutucusu almanıza gerek yok, monitörünüzün Hz değerine göre sabitleyip de oynayabilirsiniz veya biraz daha fazlasına, bunu yaparsanız bir şey kaybetmezsiniz. Bende kule tipi fan düşünüyordum ama FPS'i sabitleyince hiçbir oyunda %80'i geçmediğini gördüm ve ekstra yeni bir fan'a gerek olmadığını düşünüyorum.

Asıl 4060 Ti 16 GB tavsiye edilmiyor, 4060 Ti 8 GB iyi bir ekran kartı ve güncel oyunlarada yetiyor.

8 GB VRAM o kart için çok büyük bi kumar. Genel olarak da o kartın gücüne rağmen çoğu oyunda 8 GB VRAM yetmiyor (örneğin Warzone ve Dead Space gibi oyunlarda 8 GB VRAM ciddi bir sorun durumunda.) Eğer fiyatından dolayı 4060 Ti 8 GB tarafında ise konu sahibi veya öneren arkadaşlar. 7700XT gibi kartlara yönelmesi taraftarıyım.

8 GB VRAM o kart için çok büyük bir kumar. Genel olarak da o kartın gücüne rağmen çoğu oyunda 8 GB VRAM yetmiyor (örneğin Warzone ve Dead Space gibi oyunlarda 8 GB VRAM ciddi bir sorun durumunda.) Eğer fiyatından dolayı 4060 Ti 8 GB tarafında ise konu sahibi veya öneren arkadaşlar. 7700XT gibi kartlara yönelmesi taraftarıyım.

RX 6700 sistem var alınır mı? i5 12400F li 1TB M.2 SSD'li.

20k bütçem bunu da dusundum düz ama.

Bak dostum düz bu şekilde de diğer sistemlerden daha mantıklı. 12400F 5600'den iyi 6750 XT 4060 Ti'den iyi. Dlsss fetişistlerine bakma. Gönül isterdiki 4060 Ti 10-12 GB belleği olsun ama maalesef NVIDIA Apple kesildi başımıza.

Bak dostum düz bu şekilde de diğer sistemlerden daha mantıklı. 12400F 5600'den iyi 6750 XT 4060 Ti'den iyi. Dlsss fetişistlerine bakma. Gönül isterdiki 4060 Ti 10-12 GB belleği olsun ama maalesef NVIDIA Apple kesildi başımıza.

bunu düşünüyorum işte bende

Technopat Haberler

Geri
Yukarı